colombo barianni egrantrik var üzerinde fakat derecelerini bilmiyorum eski sahibi ilk aldığı zaman yapmış bu işi . 6-7 yıl öncede derecelerini sorma gereğini duymadım.
masallah photoshoptaki gibi düşünceniz varsa boşverin onu orjinal dursun
Maşallah kazasız belasız...
Mareaları severim arkadaşımda vardı Exlusıve modeli buda onun fotoğrafı:
Bulabilirseniz eğer bu jantlardan tavsiye ederim :
Aracınızın maşallahı var özellikle filtre sesine ve limitor sesine hasta olduğum bi araçtır![]()
Allah kaza bela göstermesin..
Şaşırdım.
Sebebi de yıllarca bakım yaptığımız aracı gördüm forumda. Satılmış demek. Bucak'ta Tofaş Yetkili Servisi'ydik ve bu araç da bize gelirdi. 97 modeldir yalnız bu, İtalyan üretimidir. Rengi en güzel yanıydı bana göre. Sahibi hiçbir masraftan kaçınmazdı. Dediğiniz gibi de Almancıydı ve araç sadece yaz tatillerinde çıkardı. O zamanlar egzantriğin değiştiğini biliyordum, hızlı gitmesi amacıyla demişti sahibi.![]()
Ön çamurluklarda Almanya'dan aldığı orijinal Ferrari stickerları vardı. Sanırım sökmüşsünüz. Egzos ucu da yine Marea için özel üretim aksesuardır.
Velhasıl kelam güzel, binilecek bir araba almışsınız. Ve bir zamanlar hayalimdeki almak istediğim aracı..
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle. Ama o jantlardan kurtulun derim. Aracı basitleştirmiş resmen. Mesela Marea HLX jantı takabilirsiniz.
Edit: Yalnız araç İtalya'dan alınma değil. Türkiye'den alınmıştı ve sahibi de Çeltikçi'de otururdu.
biraz basılsa bu jantlarlada güzel görünür bence jantlar gayet güzel
maşallah güzel araban var exclusive modelimi oluyor bu ?
maşallah kazasız belasız![]()
2. aracım marea'ydı hey gidi günlerne masraf emiştim zamanında kimsede yokken koni amörtisör eibach yay getirmiştim yutdışından,çok seviyordum üzülerek sattığım bir aracımdı,Türkiye'de değeri bilinmeyen araçlardandır,sana tavsiyem filtre kutunun altınıda sök filtreyi daha alt tarafa kadar sarkıt orası müsait filtre için,soğuk hava çeksin,jant olarak o.z ultraleggera tavsiye ediyorum,egsozdada kat iptal et,orta susturucularının yeri sorunludur oraya uyacak ufak bir orta susturucu bulman gerekicek,sondada ben remus kullanıyordum,çok güzel patlıyordu,kafana takılan bir şey olursa yardım ederim,kitabını yazdım marea nın
kazasız belasız bin kardeşim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)