Ford Focus 3
![]()
Ford Focus 3
![]()
Bu sayfaya girerken şöyle bi uyarı alıyorum, bilgilerinize...
Uyarı: Burada Yanlış Giden Bir Şeyler Var!
TechTurkey sayfasında, kötü amaçlı yazılım dağıttığı bilinen Due Ajans sitesine ait içerik var. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Google, devam etmeniz halinde bilgisayarınıza yüklenebilecek kötü amaçlı yazılımlar tespit etti. Bu siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz veya güvendiğiniz bir siteyse, bu kötü amaçlı yazılımlar siteye kısa bir süre içinde eklenmiş olabilir. Şu anda bu siteyi açmamanızı tavsiye ediyoruz. Yarın yeniden deneyebilirsiniz ya da başka bir siteye gitmeyi düşünebilirsiniz.
Sitelerinde kötü amaçlı yazılımlar tespit ettiğimizi Due Ajans yönetimine daha önce bildirmiştik. Due Ajans sitesinde tespit edilen sorunlarla ilgili daha fazla bilgi için Google Güvenli Tarama tanı sayfası bağlantısını ziyaret edin.
Düzeltiyorum dostum resmi Sitemden çekiyorda Kusura bakma
Edit: Sildim O resimleri kardeşim
Hah şimdi sıkıntısız sorunsuz giriyorum. Aracın maşallahı var.
Eyw. Kardeşim Zarla Zorla titanium X Farı Koyduk Yakında onların resminide koyarım![]()
Maşallah site olayı ilginç olmuşgüle güle kullanın
Aslında site bitmis değil :-)
Eyvallah sağolun :-)
Aslında isteyene aracına özel site yaparım :-)
araca maşallah kazasız belasız inşallah fakat bu modele sedan daha iyi yakışıyor kanımca![]()
1.6 ies 34VY7723
1.4 is 34TT0011
Bende sedanları daha çok beğeniyorum
sizin aracınız da çok temiz gözüküyor maşallah. Dizelleri için yakıt tüketimi baya az diyorlar, sizinki dizel mi? tüketim ne civarda?
Benzinli Aracım Burdan Ordu'ya 1 Depo 1 Çeyrek ile gidiyorum![]()
Led'li Stoları yakında![]()
Kazasız belasız maşallah
Teşekkürler arkadaşlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)