Hakan abi anahtarlığın çok şekilmişMaşallah
![]()
Maşallah. Aracınıza özendiğiniz belli. Allah kaza, bela göstermesin, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin![]()
maşallah iyi emek harcanmış kazasız belasız bin.
Maşallah ilk halinden eser yok
Bir önceki arabamız samaraydı parasına göre iyi arabalar gerçekten..
bayılıyorum böyle kendi uğraşıp yapanlara
elinize sağlık arabanın rengi ve jantlarçok güzel olmuş birazda basarsanız aracı jantlar daha guzel gorunecektir.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Maşallah öncelikle renk ile jant yakışmış.birde ses sistemini siz mi bağladınız? Kicker Solo Baric Candır.
![]()
Hakan kardeşim maşallah neye elini atsan değer kazanıyorkazasız belasız kullan, yengemizinde eline sağlık süper iş çıkarmış, onada selamımı iletirsin, hatırlar herhalde istanbuldan asker uğurlamasından filan
![]()
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Uğraşıyoruz işte.
Lada'lar parasına göre çok iyi araçlardır. Ülkemizde değerini bile yok. Değerini bilende zaten başka arabaya bakmıyor![]()
Teşekkür ederim.
Ramazan geçsinde bir ara yaptıracağım. 7 Gibi evde oluyorum ve yorgunluktan kalkmıyorum![]()
Teşekkür ederim. Ses sistemini baştan sonra amfilerin üzerindekiler dahil ben yaptımBiraz ilgim ve bilgim vardır
![]()
Benimde aslında pek zamanım olmuyor. Ama arabaya sade binmek istemiyorumBende 7 gibi evde oluyorum ve tek pazar günüm var. Evli ve çocuklu oluncada zaman dahada kısıtlanıyor
![]()
Arabayı satmayı düşündüğüm için pek bir şey yapmıyorum.. Hatta jantları bile sökmüştüm.
Bagaj biraz yer kaplıyordu ve elden geçmesi gerekiyordu bağlantıların.
Söküp takmalar başladı![]()
Amfiler sağa sola koyulduki yer kaplamasın
Kabloların ufak bir görünümü
Bağlantılar yapıldıktan sonra çalışıyormu kontrol ettim
Tüp kabin aldım ve onu bagaja koydum. Yerimiz genişledi ve bagaj daha temiz hale geldi.. En azından istediğim hale geldi.
![]()
teşekkür ederim Anılcım ama buda Vega zatenAma belki bunu satarsam kafama eserse LPG'lisini alabilirim
![]()
Çakar bulabilseydim şanzelize spec yapacaktım![]()
Teşekkürler
Boş zamanlar kardeşim.. NE yapalım uğraşacak bu var
![]()
abi şu vegaları sevdirdin bana. uğraşlarına gıpta ile bakıp maşAllah diyorum. Satma vb. denmez ama umarım değerini bilen birine gider.
Allah nazardan saklasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)