Ali'cim çekimler yine harika olmuş,gerçekten e36 yı nası yapıcağınızı da nası sergileyeceğinize iyi biliyorsunuzmaşallah allah kaza bela vermesin,Allah'ın izniyle seneye almanyadan dönüşümde bana da e36 bulmanı isticem
![]()
Ali'cim çekimler yine harika olmuş,gerçekten e36 yı nası yapıcağınızı da nası sergileyeceğinize iyi biliyorsunuzmaşallah allah kaza bela vermesin,Allah'ın izniyle seneye almanyadan dönüşümde bana da e36 bulmanı isticem
![]()
Wuu resimlere bak kıskandım
oranı karıştırdın ali bunda 3.64 var öbür e36 ya 3.46 takdık
Test - YouTube
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Ömür biter o IS bitmez daha çok beklersin)
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
biraz daha donanımsal olarak doldurup 2 yıl gönül rahatlığı ile binmeyi düşünuyoruz
evet eskisini hala gözlerimiz arıyorsagolasın...
o zaman e30 biterrr abiii işte daha iyi olur hardcore style red e30 cekeriz))) hahaha
AYHAN abıme gerçekten çok teşekur ederım kendı aracı gıbı ılgılenıp uğraştı![]()
menejerlıgımi yapan ali osmanda gerçekten hakkını verıyor yaptığı fotoculuğun![]()
Sattım dostumokul bitiyo işte 1-2 ay'a ondan sonra bi sene deutchland
ordan sana safkan getiriyim diyorum
Şaka bi yana öyle bi hakkım olsa valla safkan getirir onuda sana ve abine veririm
samanlıktan bulcaz tabi çay ı demle bi sene demini alsın o,gelyrm seneye yanına
![]()
Masallah cok guzel bı e36 nazar degmesın..
Reptile halıle ates edıyo![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)