Jantmax cem abiye çökerek biraderime aldığımız MK1 imizfazla resim yok çekemedim daha ama konusunu açayım dedim.Cem abiye bir kez daha sevgilerimi sunuyorum
Aracımız 1983 model Tek kapı 1100cc Otomatik vites ve cidden muazzam seviyede düzgün ve orjinal bi araç.
Kapı içi kaput ve bagaj içindeki tüm etiketleri üstünde davlumbazları sökünce çamurluk içlerindeki orj mumları üstünde kafadan arkadan dötten göbekten kazası değişeni düzeleni yok haliyle boya var ama macun bile yok en ufak bi çürüğü yok
en çok içime sinen ise fotoğraflarda olmayan iç kısmıeski arabada en çok dikkat ettiğim şeydir iç mekan kanser verem yada ahır kümes gibi zilyon tane araba var Maşallah diyim şöför koltuğundaki yıpranma hariç pırıl pırıl ip gibi
aracı aldım aldığım gibi direksiyon kutusu fren ana merkezi balataları değiştirdim yayları daha önceden presliydi zaten üzerinde stepne dahil ATS jantları mevcut şimdilik bozmadım
yakın zamanda bi orjinal panjur alıp tek fara çevirecem önü açıkçası çokta fazla kurcalamak istemiyorum orj hali güzel
motor performansı ve yakıta gelince otomatik olmasına rağmen gayet tatminkaryapılan km kısmı çalışmıyor şuan ama yakıt benzinde 20-25 kuruş civarı tahminlerime göre
muştu sülalesi iş başında
![]()