DS 3 ile guzel hayaller kurmussunuz, öncelıkle tebrık ederım. Scirocco 5.20 D Toz yutturma falan hoş olmuş :) Onun dışında allah kaza bela vermesın, tavan rengı falan cok sempatik duruyor..Hayırlı olsun :)
Printable View
DS 3 ile guzel hayaller kurmussunuz, öncelıkle tebrık ederım. Scirocco 5.20 D Toz yutturma falan hoş olmuş :) Onun dışında allah kaza bela vermesın, tavan rengı falan cok sempatik duruyor..Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim lewocumm :D İzmire gel devam ederiz
Emo dediğin doğru :D herşeye eleştiri adam
Sezgincim hayallere dalmıcak kadar gerçekçiyim.hiç bir aracımda hiç bir iddaam olmadı.Ancak kaçtane ds3 kullandın veya geçtin bilemiyorum ama tahminlerimden başarılı yürüyen bi araç ds3.ki stock scirocco 170ten sonra anca geçiyor ;)
kazasız belasız sürüşler..
ds3 güzel araç benimde test etme şansım oldu iyi kaçıyor gerçektende ayrıca roccoyu geçebilir geçemez değil.yalnız ben sürdüğümde oturuş pozisyonu ve amortisör yumuşaklığı hoşuma gitmemişti güven vermemişti virajlarda tabi 2 km lik bi testti:)
Maşallah kardeşim çok güzel bir aracın var :) geçen sene bende almayı düşünüyordum sonra vazgeçmiştik
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
O konuda haklısın utku hıc yanyana kalmadım bı ds3 vb araclarla falan ama Ablamın aracı DS3 arada bi kullanıyorum ona istinaden soyledım :)
maşallahı var hayırlı olsun.doritos yediğin elle direksiyonu tutmuyosun inş :)
hayırlı olsun
çok marjinal bi araba.
citröen in yeni tasarımları cidden çok güzel. maşallah
Kardeşim maşallah çok güzel :)
Sanırım ilgimi çeken tek citroen.. İçi, dışı, motoru çok uyumlu diye düşünüyorum Ama DS3 lerin fiyatı biraz uçuk gibi..
lewocum bize ne zaman ne gelir bilinmez biliyosun :) kafama estiği zaman estiği şeyi yapıyorum :))
yılı doldurup biraz birikim yapman lazım :D
Çok tatlı duruyor , maşallah , güle güle kullanın :)