masallah sevdiğim araçlardan :)
Printable View
masallah sevdiğim araçlardan :)
maşallah değişik bir araç güle güle kullanın
tesekkurler arkadaslar.degisik bi arac cidden :)
maşallah çok tatlı bi görünüşü var kazasız belasız :) patronumun eşinde rcz vardı kullanmışlığım var motor aynı olduğu için gidişinide az buçuk biliyorum :) yalnız bir iki şey sormak istiyorum. yakıt durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz ? ve arka diz mesafesi , bagajı yeterli genişliktemi ? integrayı satınca aklımdaki bir araç ama hayırlısı :)
siestada mi oturuyorsunuz? guzel bir arac. iyi gunlerde kullanin...
çok teşekkürler iyi dileklerin için..rcz çok ağır bu araç çok hafif.dolayısıyla rcz nin aynı motoru olandan çok daha iyi gidiyor.yakıt durumundan memnunum.her zaman basmıyorum.3400 kmdeki ortalama 6.5.ve şuan 300 kmde bi ortalama daha var o da 6.5.arka diz mesafeside ön tarafta oldukça iyi.bagajı premium b sınıfının en büyüğü.gaziemirdeyim.gelirsen bu taraflara ara gel gör.
Utku maşallah.
Şu canavara binmek bi nasip olmadı be :)
O zaman cuma akşamına bi buluşma patlatalım :) Senin aracın kadar özel değil tabi .. :)
Utku araç ciddi anlamda güzel. Resimlerde cips dikkatimi çekti yanında ki Levo Mu? Keyif adamısınız yaw :D Kazasız belasız sürüşler dilerim..
maşallah kazasız belasız :)
ds3 bence gayet mantıklı bir araç.Hatta şuan keşke Leon'u almasaydım diyorum:)Maşallah kazasız belasız günlerde kullanmanız dileği ile.Fakat arabayı basmayı düşünüyormusunuz birkaç örneğini biliyorum gerçekten çok başarılı oluyor:)