baştan sona okudum valla çok güzel iş çıkartıyorsunuz Allah sonunu görmeyi nasip etsin
Printable View
baştan sona okudum valla çok güzel iş çıkartıyorsunuz Allah sonunu görmeyi nasip etsin
Kimde uzun bijon var yahu :D
Teşekkürler beyler..
Koray da uzun bijon varmış :) ama bana söz verdi :D
Böyle eski canavarlar ın revize edilmesi kadar hoşuma giden birşey yok . Emeğinize sağlık . Keyifle binersiniz inşallah.
Kanka tekrar tekrar konunu okuyorum bakiyorum bence ilerde kaporta boya atolyesi acmamiz lazim :D bu aralar asiri yogunum bir konuda boya proseslerini yazicaktim ama zaman bulamiyorum birde aralikta boya uygulama sinavina giricem :D ondan sonra artik boya uygulamalarim tastiklenmis olucak :D
Efsane Geri Dönüyor!! :cool:
http://img5.imageshack.us/img5/9854/201211142138501.jpg
Yıl:1986
http://img5.imageshack.us/img5/9854/201211142138501.jpg
Aracımızın 1986 yılında eski sahibinin oğlu siteden Gurhan(JusticeForAll) a ulaşmış ve numarasını vermiş, bende aradım ve benden mail adresimi istedi ve bu fotoyu yolladı :)
edit:
yıllardır çalışma masasında çerçeveli bi şekilde duran bu fotoda babası Emre Yerlici nin co-pilotuymuş ve bizzat kendisi de yıllarca şuan sahibi olduğum araçla yarışmış :)
baya uzun ve keyifli bir telefon görüşmesi yaptık kendisiyle, ztn kısa sürede tt üyeliği onaylanacaktır ve kendisini de forumda tanımaya başlayacağız diye düşünüyorum :)
Haydaaaaaaa bak sen YU 509 a neler yapıyormuş :) Abi arabanın tekrar hayata döndüğünü görürler ise rahat bırakmazlar demedi deme :)
aracınızın en beğendiğiniz fotolarına koymam gerek :D
Herşey güzelde Furkancım, en güzeli, kendi el emeğinin olması
Güle güle bin keyfinle ve benle beraber :D
ne zmn istersen Cem abi, ne de olsa ciğeri senin :D teşekkür ederim :)
komik gelicek belki ama gece rüyamda arabanı gördüm Furkan :D sanayi gibi bi yerde başında bi sürü adam sağını solunu kurcalıyorlardı.. seni bulmaya çalışıyorum bende okadar aradım sordum yoktun etrafda strese girdim rüyada :D :D ahuhahahhaua
edit:uyandıgımda açıkda kalan bi yerim yoktu :D :D
bugün gördüm canlısı daha bi güzel :) maşallah Furkan abi :)
Hocam aracın hangi eksikleri kaldı şu anda? Harika bir durum olsa gerek.Aracın eskiden yarıştığı fotoğrafın size gelmesi müthiş...
Fotoğrafı iste orjinalin'den sana pano yaptırıcam. Sonra iade ederiz :)
Murat hayır olsun ne diyelim ama komik demeyelim de enteresan olmuş :)
Apo sağol kardeşim, pazar günü hava durumuna bağlı haberleşelim ;)
immortalboss bi eksiği kalmadı galiba, akıs bilyaları değişecek sadecee ve ilk fırsatta elektirikçiye bırakacağım ve 3-5 içinde tam bi araba gibi olacak inşallah :D
Koray efsane bişey olur valla ztn Timuçin seni ismen biliyo, hatta senden jant mı alacaklarımış ne, mavi wagon un sahibi bi arkadaşımız vardı ya milli street fighter ımız onun arkadaşı ;)
Yeni Temiz Temiz 4 Jantı Takılmış Resimlerini Bekliyoruz Abi Kolay Gelsin :)
Kanka araba parcalarimin durdugu komurlugu karistirdim :)) babamin eskileri cikti direk sen geldin aklima :D
http://i1277.photobucket.com/albums/...psa3734d7f.jpg
124 direksiyonunu alabilirmiyim ? :)
Yoook ne yazikki artik duvarda ki yerini aldi :)
Valla almaknlazim :( bu direksiyin bizde 90 yilindan beri duruyor oylediyim :)
Sultankiziiiiii olum bigun cokecem sizin eve
Ahahahhahaha :D kanka komurlukten korkuyorum :D baska.neler.cikicak merak icindeyim :D ama sole diyim camaronun butuuuuunn aksesuatlari orada onun disindakiler hazine gibi :D
Aracın orijinal fotosunun size ulaşması güzel bir tevafuk olmuş.:)
maşallah kazasız belasız sürüşler
sonuna kadar konuyu okudum baktım baya bir emeğin var kolay gelsin ellerine sağlık
41 kere maşallah
öğle saatlerinde ikitelli atatürk sanayi sitesinde yanlayan sizmiydiniz :D
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
bayadır ellemedim aracı öylece yatıyo o nedenle ben değildim ama benim arabam oralara gidip yanlıyosa bensiz ayıp etmiş :)
bayadır bişe yapmıyorum bari elimdeki bu videoyu ekliim dedim. o haldeyken, 6 yıl üzerine çalışması bile mucizeydi :D
Furkan abi yok mu güncel bir haber :)
son hali merakla beklenmekte :) maşallah bu arada...
furkan abi detailing yapacaktik yalan olduk :)