Üzmez Allah'ın izni ilede. Sende incik boncuk ile uğraşacak mecal kalır mı orası muamma. Artık psikolojik olarak sıkılıp öylece kalsın diyebiliyor insan :)
Printable View
canavar canavar maşallah.
ihtiyar delikanli yollara (piste) cikmak icin can atiya sanki :)
valla ne diyim eski bir araci alip bi ustaya goturup parayi basip toplata bilirsin ama senin verdigin emek, sabir ve kendi kendine yaptiklarn inanilmaz gercekten gonulden helal olsun sana kardesim
aslında aracın üzerindeki hatalar tamamiyle bu dediğin piskolojinin eseri :D
aslına bakarsan daha yeni başlıyoruz, henüz sanayiye girmemişti diyebilirim, şimdi profesyonel işlemler için sanayiden çıkamicam gibi gözüküyo Barış :)
Teşekkürler.. :)
Onur beni biliyosun araba olsun uğraşırım ;) eski araba olsun işi güçü satarım :D
Allahın emri ile sizin kızı bizim oğlana istiyoruz abi :D Maşallah çok güzel olmuş :)
e bitmiş artık gazlama vakti :D
maşallah
evrim geçirmiş bravo
nereden nereye kingsin valllaha :)
canavar olmuş maşallah.
hahahah kardeşim al senin olsun da 2.0tc mizi kız yaptın ya helal olsun :D
biraz daha var Ferit sonra yakındır yanına uğrarız, ardından da gazlarız tabi ;)
gözle görülür bi değişim oldu, Teşekkürler..
Teşekkürler..
yaza kadar tamamiyle hazır olacak kış dolayısıyla biraz ağırdan alıyorum..
Teşekkürler..
Açıkcası foruma üye olma nedenlerimin başını çeker bu proje. ilk rastladığımda bunu okuyup sürekli takip etmeye başladım. Favorilerde falan ekli yani :) Bu hallerde görmek çok sevindirdi beni cidden elinize emeğinize sağlık kolay gelsin :) maaşallah
Kardeşim teşekkürler alakana :)
bu araçlara ilgili olman ben sevindirdi açıkçası ama bu genç yaşta eski araçlardan çok daha güncel araçlara ilgi duyarsan emin ol çok daha keyif alırsın otomobillerden çünkü şu ana kadar herşey iyi kötü oldu ama bundan sonra hep Türkiye de bulamadığımız parçalar için ebay ile ortak olma geldi ve bir çok parçayı nasıl haftalarca arayıp nerelerden çıkarttığımızı anlatamam :o
ilgili ol ama sahip olmaya çalışma tavsiyesinden başka bir şey diyemeyeceğim :)
Sarı şekerler çoğalıyor Maşallah :)
Maşallah çok güzel olmuş sarı da ayrı yakışmış.Allah kazalardan belalardan korusun inşallah.
Renkten dolayı abi yoksa ciğerli senin kız :D :D :D
yok mu yeni resim, arada güncelle dostum bizi gözümüz gönlümüz ferahlasın :)
Usta çok güzel bir yola girmişsin allah kolaylık versin. Bu ihtiyar canavarlara benimde çok tutkum var. Bütün sayfalara teker teker baktım araba on numara allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Ön panjuru mirafiori panjurundan taksaydın keşke. Hani dışa doğru farları büyük içeri doğru farları küçük olan panjurdan.
Konuyu Baştan Sona Okudum Gerçekten Tebrikler Korayda Sende Kafadan Catlaksınız Bence :D
maşallah ..
Abi tavanı Piano Black kaplatsan çok harika bir bütünlük sağlayacağın kanaatindeyim.
ulan hala kız diyosun :D :D :D
valla motor modifikasyonları için ingiltereden parçlar bekliyorum tamamladığımızda kaput içi fotolar gelir muhtemeln, plakaları takmadan dıştan yeni foto eklemeyi düşünmüyorum şimdilik..
Teşekkürler..
Dostum bakmışsın ama panjur detaylarını atkanşsın, maddi açıcan çok maliyetli olduğundan şimdilil bu panjur ama arayışlarım dürüyor eğer bütçeme göre düşerse hemen alıcam ;)
Koray jant die çatlatmış kadasını bu aralar ben eski araba diye, doğrudur ne diim :)
Teşekkürler..
Seni mi kıracağız kardeşim, emin ol tavan siyah olursa sen dedin die deneyelim görelim istemişizdir ;) işlerimiz bitsin bi deneriz :)
helal olsun emek çok arabada emegin karşılıgını fazlasıyla vermiş..
ben hangi parçaları kullanacağınızı merak ediyor ve soruyorum.Neler var siparişte motor için ? :D
Koray hayırlı olsun ne diyeyim :)
Parça listesinde stop lensleri, karbüratör tamir takımı, manifold contaları, tüm kayışlar, buji kabloları, ve çift karbüratöre çevirmemiz gereken bir kaç parça daha var :)
Maşallah kazasız belasız emek harcanmış..
Günün anlam ve önemine ithafen :)
http://img195.imageshack.us/img195/5982/dsc0034nf.jpg
cok güzel olmuş be:) maşallahh
Tabi kız arkada duracak fotoğrafta :D Yakışmışsınız abim :)
Serdar ım ellerine sağlık :) sözümden çıkmayan en büyük aşkımdır arabalarım :D
bu arada bakıyorum fazla uğraşılmıyor artık artık fotolarla :) bir kaç çalışmanı görsek fena olmaz ;)
Daha yapım aşamasında :)
Valla bu amaçla da çekmedik ama böyle bir çalışma oldu birden :)
Ellerine sağlık abi. :) Benim de en önde gelen projemdir. Bi aracı kendim toplamak.
Aracın ilk ve son haline bakınca el yapımı daha iyi olamazdı sanırım diye düşündüm. Tebrikler. :)
up çekelim var mı yeni gelişmeler ? :)
Maşallah çok iyi olmuş..emeğinize sağlık
başlarda DIY başlığı altında olması konuşulmuş hakkaten DIY olacak konu bravo valla çok güzel yapmış"SINIZ"... 41 kere maşallah
Arkadaşlar teşekkür ederim alakanıza : ))
şuan parça toparlıyorum, bir çok parçayı yurt dışından temin etmem gerekti diyebilirim bu nedenle biraz zaman kaybettim ama önümüzdeki aydan itibaren aldığım parçaları üzerine eklemey başlayacağım inşallah.
Birde turizmci olduğum için, kış aylarında maddi açıdan daha idareli hareket etme zorunluluğu birazcık hızımızı kesti ama yaza hazır olacak inşallah ;)
teee 1cı sayfadan bu 38cı sayfaya kadar hıc aksatmadan okudum gercekten buyuk emek var ama umudum gzl bı mıraforı gıdısı ve sesını duymaktı :) elınıze yuregınıze saglık allah nazardan saklasın masallah tekerıne tas deymesın :)
Gerçekten süper tebrik ederim :) İçimdeki restorasyon ruhu şahlandı desem yeridir.