Vayt muthis olmus ozellikle arka panele ayri bittim:) masallah masallah 40bin kere masallah:) guzel gidiyo guzel:)
Printable View
Vayt muthis olmus ozellikle arka panele ayri bittim:) masallah masallah 40bin kere masallah:) guzel gidiyo guzel:)
masallah çok iyi ilerliyosunuz :)
Aman olm, mutfak diyorum lan :D
müthiş,harika, maşallah. daha ne diyebilirim ki. az gelir :)
ayrıca içimden gelen birşeyi söylemek istiyorum. yerinizde olsam boyadığınız o arka paneldeki far boşluklarını kapatır, dümdüz hale getirdikden sonra aşağıdaki fotoğrafdaki led e benzer ledlerle 3 tane yassı çubuk gibi "/ / /" şeklinde bi stop yapardım :)
http://led24.de/big/117/aluminiumhal...-neon-flex.jpg
Maşallah çok güzel olmuş boyası elinize sağlık
furkan gordugum kadarıyla sıyah yerlerı mat boyamıssın.
ustune 2 kat vernık atsan pıano black gozukse nasıl olur.
mat boya ıkı gezmeye tozlanıcak vernıklı olursa en azından detayını bellı eder.
bıde keske boyanmadan once kaputun kosede sag farının ustunu duzeltseydın.
Teşekkürler arkadaşlar..
öncelikle stopları ve dier elimizden gelen her parçasnı mümkünse orjinal kullanacağım..
Rıdavan, önce folyo kapladım ama mat daha güzel geldi gözüme.
hatalar bitek orayla sınırlı değil o yüzden 2metre uzaktan göüken hataları düzeltme yoluna gidebilirim sadece :D
Vay arkadas efsane doguyor
Çok Güzel Oluyor Delikanlı Olucak İhtiyar :) Jant Biraz Daha Büyük Ofsetli Daha Dikkat Çekici Birşey Takılsa Daha İyi Olmazmı ? Yeni Resimleri Bekliyoruz Abi Elinize Kolunuza Sağlık Kolay Gelsin.
ellerinize sağlık siyah yerler çok güzel olmuş..
Hadi hayırlısı furkan bundan sonra gerisi gelir artık ...Şimdiden kazasız belasız sürüşler Allah tekerine taş değdirmesin inşallah
Abim çok çok iyi olmuş eline sağlık... Stoplar oturunca arka panel çok çok daha sexi olucaktır :)
Tampon altlarını boyadıktan sonra şu jant lastiği bir taksanda merakımız gitse ?
Teşekkürler güzel yorumlarınız için.. :)
Rıdvan aracı daha çok amaca uygun şekilde restore ediyorum, kozmetik açıdan ön planda olsun istemiyorum o nedenle 15" jant bu araç için ideal olacağını düşünüyorum :)
Koray bende takılsın isterim ama daha mekanik işlere başlamadım, daha atı pütürlencek, yani jantlar pislenmesin die 1 aydan evel herhalde takılamayacak :o
son durum nedir fotolarla desteklesek konuyu :D
Bildiğim kadarı ile çarşamba günü devam edilecek araca ve hafta sonu yeni fotolar gelecek :)
Maşallah kazasız belasız... inşallah istediğiniz gibi olur
maşallah nasıl bir aşk bu böyle,, allah sabır versin,, benimde çok sevdiğim çocukluktan beri hep aklımda olan bir araba ;) allah kolay versin,,,
çok farklı olmuş el emeği demek bu işte:)
Tesekkürler beyler :)
bugun ön cam takıldı, yan ve arka camlar için pleksiglaslarımızı aldık, cam şablonlarımızı çıkarttıl ve ıvır zıvır bir çpk parça aldım ama montaja zmn bulamadım :o
haftaiçi pleksilerimizi lazere yollayıp şablonlarımıza göre lestireceğiz, döndüğünde de montaj inşallah :)
yarın fotoları eklerim ;)
güzel yol katettik ama faili meçhul bir şahıs puntomuzun ön çamurluğunu göçertip kaçmış! bu da olmayaydı çok daha güzel llacaktı ama saglık olsun artık :o
bu arada arabasını kırdığım için abimden(ck_redd) özür, tümgün yardımcı oşan serdar(sdr) ımada teşekkür ederin :)