furkan emeğine sağlık :)
Printable View
furkan emeğine sağlık :)
Moruk mikemmel mikemmel maşallah :)
çok çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık :) Tek aklıma takılan koltuklar oldu nostalji tarzında yarış koltukları nasıl olurdu acaba :confused:
bu civciv bi harika dostum :)
Beyler teşekkürler..
Erel koltuklar değişebilir ama şuanda masraf olmasın, işimiz görülsün diye bunları taktım ilerde daha uygun birşey bulursak değişebilir :)
maşallah :)
Proje harika gidiyor maşallah elleriniz dert görmesin :)
miafori panjur far bekliyodum açıkçası maşallah kazasız belasız
Burak teşekkürler..
Doğan panjur şuan elimizde yok, panjur bulmak kolay ama orjinal farları yoksa panjur işe yaramıyor ve far ve ayaklarını bulmakta zor :o
internette bazı kişiler ne yazık ki ellerindeki malzemeyi dünya fiyatlara satıyorlar ve bizde yararlanamıyoruz ama arayıştayız, ilerde mutlaka olacak :) şimdilik 115 liraya hallettik 20 katı vermektense :D
kapi kollarini siyaha boya bence furkan bide yanina serit yapma ya birak boyle sade kalsin :)
kapı kolları boyaya hazır ama yakından çok farklı duruyo die bi soriim istedim :) ama sen diyosan siyah olur bilader ;) arbaya atacamagelb dedin oldu kapı kolu mu siyah olmiicak :D
şeritler Walter Rohlr lerin hepsinde olduğu için düşünüyorum. yapsak bile olmazsa sökeriz :)
panjuru benimde gözüm aradı nette fiberleri var kaliteli yapılmışı varsa bence kullanılabilirdi ama far ve far ayaklarının fiyatını bilmediğimden bişey diyemiyorum :) tamponlar orjinal racing tamponlarımı olucak ? birde dodikler var racinglerde çamurluk dodikleri sizde yoksa bence çamurluk ağızları siyah boyanmalı
fiberde olsa şu alınabilirdi bence :)
FİAT MİRAFİORİ ÖN PANJUR TAKIMI KOMPLE - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 79707135
Hay maşallah abim çok güzel ilerliyosunuz :) Pazar günü körfeze gelicekmisin ?
Onur fiber panjur bence araca şaşı bir bakış veriyor araca :(
o nedenle oem panjur olarak bunu taktım en azından pilastik ve düzgün :)
komple orjinal mirafiori panjuru 1000 lira gibi bi paraya mal oluyor ne yazık ki :o
tamponlar çok detaylı fiber ve plastik kadar kaliteli! Koray(131mirafiori) kullanıyor neredeyse 1.5yıldır kendi yorum yapsın :)
dodikleride şu aralar tamponlar kadar kaliteli bi şekilde çıkartmaya çalışıyoruz :)
Koray sağol, çalışıyorum gidemem ama izinli olsam rodaj muhabbetine gelirdim valla :D
Çok Güzel Gidiyor ve Öylede Biticek :) Maşallah Ama Panjur Gerçekten Kafadan Çok Farklı Olmuş Kesinlikle MİO Panjuru Takılmalı Söylemesi Kolay Ama İnşallah En Kısa Sürede Takılır :)
kapı kolu siyah olmamı bence :)
tam anlamıyla saklanmak için toplanacağında takılır orj. panjur vs. bence.
bitirde foto.larını çekelim :)