benim içine sindi pleksiler, fotokalitesinden biraz yamuk yumuk durmuş son foto ama gerçeği güzel ;)
Printable View
benim içine sindi pleksiler, fotokalitesinden biraz yamuk yumuk durmuş son foto ama gerçeği güzel ;)
şaka yapıyosun dimi.
önce camın fotosu çekilir.ardından bılgısayardakı cızım programına aktarılır uzerınden cizgi halinde deneme yapılır sonra bozuk olan yerler duzeltılır gerekırse olcu alınarak uzerınde oynanır.ardından 1 e 1 cıktı alınıp cam üzerinde denenir eksik kalan yerleridüzeltilir basit gibi anlattım ama biraz ugrastırıcak bişey ben yapardım açık konuşmak gerekırse.az çok bellidir açıları.
valla Rıdvan ben anlamam bilgisayardan, programdan ama fotoları arkadaşım prof makineyle çekti, programda uğraştıkları arkadaş yıllardır tabelacıkı yapıyor ve pleksi kesim işinde de hertürlü imkanları var ama ne yazık ki pleksileri ziyan etmemek için bu yola başvurduk!
ama şundan emin olabilirsin her parça açılı ve göründüğü kadar kolay değil! ztn yapmak istediğim bunları kesmekti ve bu şekilde dekesiliyor istediğim gibi :)
dekopajlada kesilir sıkıntı olmazda lazer kusursuz keserdi ama ugraştırırdı bıraz .aslında çok basit yapmak pleksiyi ziyan etmemek için kagıda çıktı alabilirdiniz önce deneme amaçlı bi taraf olduktan sonra dier tarafı yapmak 1 saniye sürmez :D
[IMG]http://i1231.photobucket.com/albums/...ps8fe04adf.png[/IMG]
bunu tam ölçülerle kesim yapılacak makineye aktaramamışlar işte, sorun nedir bilmiyorum ama ztn bi şekilde istediğim gibi kestim :)
valla Rıdvan senden daha ne cevherler dökülecek merakla bekliyorum :D
yan arkalara custom bi fitil uydurduk orjinal cam gibi takacağım.
ön camlar orjinal raylarına geceler ve altlardan kilit sistemi yapıcaz(kaput menteşeleri gibi) :)
arıka camıda yine orjinal fitiline gecirip takacağız..
pleksi çok çizilir .kararlımısın butun camları pleksi yapmaya eğer niyetliyse şeffaf kapla derim.çizildikçe çıkartıp tekrar kaplarsın.
ben dicekdim pleksi çok çizilebilir önlü arkalı cam filmiyapılabilinir
MaşAllah bastan sona baktım fotoğraflara bitmiş halini merakla bekliyorum :)
pleksilerin kesimi yarın biter ve götürüp makinede lazerle törpüşeteceğim kenarlarını.
camlar bittikten sonra ztn çok bi işim kalmıyor, koltuklar bağlanacak ve tekrar elektrikçiye gidecek araç, sonra ufak tefek işler var..
bu arada slx göstergesi lazım, yardımcı olabilecek kimse varsa çok makbule geçer :)
montaj sonrasi fotolari bekliyoruz :)
camlarımız hazır artık, hepsini ölçtüm biçtim, cuk oturuyo :)
arka camı fitiline taktım ve yerine tam olyor.
şimdi sıra cam filiminde sonra montajını yapacağım..
http://imageshack.us/a/img40/5940/imag0006bw.jpg
http://imageshack.us/a/img27/8933/imag0007tj.jpg
Otelciliği bırak,
Restoreci Furkan olarak gidip insanların evinde arabalarını restore et kardeşim sen :)
Maşallah
kapı içide tam izolasyon yapmalık oldu sanki.20 kg ağır olsa araba sorun olurmu pleksıden aldıgını izolasyın için versen ?
Koray bende istiyorum otomobil sektörüne geçeyim ama global dengeleri bozmamak adına turizme devam ediyorum :D
Neden olmasın aslında ama izelasyona kadar daha rahatsiz edici kusurlarıvar önce onları halletmem lazım :)
şu araba bi ayaklansın da Rıdvan ufak ufak bişeyler yaparız inşallah ;)
Bitsin bide nano cakalim :)
bu ay sonu inşallah, aslında hilton otopark günü yapalım kanka :D eski günlerdeki gibi ;)