Kanka bitecek inşallah![]()
teşekkürler güzel yorumlar için..
aslında bir aracımız daha var ama onun ön camları kelebeksiz olduğu için işimizi tam görmüyor o nedenle garajından çıkartıp sökmek istemiyoruz![]()
Kanka bitecek inşallah![]()
teşekkürler güzel yorumlar için..
aslında bir aracımız daha var ama onun ön camları kelebeksiz olduğu için işimizi tam görmüyor o nedenle garajından çıkartıp sökmek istemiyoruz![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Furkan sarı yakışmış siyahlarda güzel olmuş mavi halde canlısını görmüşdüm takipdeyim. Maşallah.
DRİLL
Dr.Ecu
az kalmıs az
maşallah bitsinde bi ara yakından inceleyelm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
masallah çok iyi olacak![]()
Maşallah kardeşim süperrrr![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Az kaldı azzzz))
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kazasız belasız sürüşler dilerim....
FIAT MOTORSPORT
Teşekkürler..
çok bi yeteneğim yok aslında sadece olsun die yapıyorumgerçi yaptıkça fena olmadığını görüyorum
sonuç olarak insanoğlu istediğinde yapar
![]()
abi istersen denizlide Atmaca Süleyman abimiz var oda genelde mirafiori toplar böyle arka camıda plexiglass'dı onunla facebook üzerinden bi iletişime geç ?
Teşekkürler..
Süleymanı tanıryorum galiba, hatta tstop verdim ona bir takım, çıkma işi yapıyor eğer aynı Süleymandan bahsediyorsak![]()
cok tatmınkar ve guzel ılerlıyor gordukce takıp edıyorum konuyu sonuc harıka ve basarılı olcak mutlu ınsalar gorecezz gıbıme gelıyomaşallah
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
takipteyiz..
buarada gittikce kendini dahada gelistiriyosun ve daha guzel isler cikiyo ortaya bravo kardesim helal olsun ne diyiyim
Pleksileri lazerde kestirmek için tam bir şablonu bilgisayar ortamına aktaramadığımız için bende kolları sıvayıp bugün kendi başıma bir şeyler yaptım ve gayet güzel de oldu
Önce şablon çıkarttım..
Şablonumuzu pleksi üzerine çiziyoruz..
Ve arka yan camlarımız ortaya çıkıyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)