sizdeki bu azim olduktan sonra Allahın izniyle yapamıcanız şey yok
arka camları güzelce vidalasanız nasıl durur yada perçin tarzı bişiyle monteleseniz ?
http://www.techturkey.com/forum/proj...project-3.html
sizdeki bu azim olduktan sonra Allahın izniyle yapamıcanız şey yok
arka camları güzelce vidalasanız nasıl durur yada perçin tarzı bişiyle monteleseniz ?
http://www.techturkey.com/forum/proj...project-3.html
herzmn Koray ama prof bişeyler olsun istiyorsan benden uzak dur![]()
zmn olsa en iyisini yaparım ama işten güçten zmn bulup detaylara pek giremiyorum ne yazık ki :/
Fiat's Are Faster Than You Think!
hey maşallah rengi çok güzel bir seçim olmuş. ellerinize sağlık demek geldi içimden.
feel is everything
kapılara putur attr
www.honda-tech.com
Teşekkürler..
Gökhan, kapı içlerinde plaka halde zift var onları söküp içini güzelce temizledikten sonra pütür düşünüyorum.
Ferit pazar yolun düşerse uğra, öğleden sonra bahçede olucam, pleksilerin montajını yapıcam..
artık toparlamaya başlayacağım aracı, aslında önce koltukları monte ettirecektim ama kaportacımdan bayram sonrasına gün alabildimbu zmna kadar bende geri kalan işleri halledeceğim
![]()
izmirde olsan yardımcı olurdum
www.honda-tech.com
kağıthanede bir yer var t stop ve 83 sonrasının sıfır göstergeleri vardı. Yanlış hatılamıyorsam slx veya L göstergeside vardı elinde tam hatırımda değil. ilgilenirim dersen yerini tarif ederim yada gidebiliriz beraber yada telefonunu veririm. sıkı pazarlıkla uyguna alırsın diye tahmin ediyorum. kırk tlye sıfır mirafiori stopu almıştım ordan öyle uygun![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
şansıma öğleden sonra başladı hep yağmur
arka yanları da taktım ama fotolar yanımda değil !
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)