Bu gece dönüyorum biladerim 17:30 sonrası hergün zımpara yaparım, Turborglar senden :D
Printable View
hyrlı olsun supersonıc blue yada beyaz guzel olur
Hayirli olsun
Vay anasini icinden neler cikmis:) neyse devam devam bitsin bi an oncede bakalim bol bol masallah;)
Furkanım hayırlı olsun , Allah kolaylık versin :))
oooo hadi hayırlısı...
istediğin tuborg olsun moko ;)
Teşekkürler..
tavsiyeler güzel ama bu arabayla bütünleşmiş bi renk yapmak geçiyor aklımdan :confused:
Teşekkürler..
muhtemelen 1 ayı bulacak, tabi işler bu şekilde devam ederse :)
Abi çok teşekkür ederim, vaz geçemedim bi türlü bari aklımda kalacağına garajımda kalsın dedim son bi evlatlık aldım :D
oooo Teşekkürler.. :)
Maşallah abi Allah yar ve yardımcın olsun inşallah gönlüne göre bir an önce bitirmen ve bizimde ağzımız açık maşallah diyerek bakmamız temennisiyle :)
Konuyu takipteyim, kolay gelsin..
maşallah araba toplamak çok zor ama bu araca değer. hayırlı olsun Allah kolaylık versin
super ya, ilgiyle takipteyim. hayirli olsun arac. hazine masallah.
Vay maşallah kardeşim hayırlı ugurlu olsun.Gelene kadar biter bitince gezeriz :)
Been there done that :)
http://f1208.hizliresim.com/10/n/c2l7z.jpg
Nabıyor orda yahu sprey boya mı o elindeki :D :D
Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun.İnşallah istediğiniz düzeye gelir proje.
tuborg varsa bende yaparım zımpara len :D
Teşekkürler..
bayram sonrası yeni fotolar geliyo ;)
Teşekkürler..
burkaçıncı eski arabam bilmiyorum o nedenle artık kolay geliyo :) birde eskisi kadar aceleci değilim herhalde o nedenle sıkıcıda gelmemeye başladı bu işler :)
Teşekkürler..
hazinemidir bilmiyorum ama beni varlığıyla vazgeçilmezi haline getiren tek araç :icon_tup:
Gel kardeşim gel. fırsat bulup görüşemesekte ankara da sana herzmn kapım açık biliyosun ;)
ilk denemem, yinede o işlemler sonucu kar ettirmişti bana :D
Koray aracı biliyosun bodrumdan aldığım 4 kapı 1.6TC, fena çürüktü fiberle kapatım macunla şişirmiştim :D
Teşekkürler..
inşallah üstesinden geleceğiz ;)
Turborg ağacı var bizim bahçede kanka gelin hepinize yeter :D
bir sonraki izin günüme "macun day" düzüneleyeceğim hepiniz davetlim olacaksınız :D
Efsane yollarda...