sesini bende çok merak ediyorum takipdeyim. türkiyede miriafioriyle uğraşan az insan var okan abi var mersinde 3 tane miosu var satılığa çıkarmış imkan olcak alacaksın koyacaksın garaja
Printable View
sesini bende çok merak ediyorum takipdeyim. türkiyede miriafioriyle uğraşan az insan var okan abi var mersinde 3 tane miosu var satılığa çıkarmış imkan olcak alacaksın koyacaksın garaja
resmen hazine çıkmış dayının dükkandan orjinaline sadık toplamanızı diliyorum fiber ve macun kullanmazsınız umarım :) çok ama çok değerli bi otomobil benim içinde
Teşekkürler..
araç toplamak kimilerine göre zor iş olabilir ama bizim için bi zevk :icon_tup:
Teşekkürler..
elimizden geldiğince hızlı yol katetmeye çalışıyoruz, gerçi kovalayan yok nie bu acele bilemedim :D
biraz teknoloji özürlüsü olduğumdan o videoyu online ortama taşımakta zorlanabilirim :D
sesi şuan gayet güzel, biraz hızlı devirlendiğinden tofaş grubundan daha farklı bi sesi var :cool:
okan abiyi bende tanırım, ondaki siyah benim ilk mirafiorimdi, benden sonra ona nasip oldu. uğraşan fazla yok evet çünkü araba yok piyasada :)
Teşekkürler..
aracı orjinal bir racing gibi yapacağım, şuan hala orjinal parça toplamaktayım, sıfır arka çamurlukları, kaputu ve bagaj kapağı elimizde mevcut, şuan yurt dışından çok iyi kondisyonda komple içini bulmaya çalışıyoruz, tüm parçaları tamamladığımızda aracı o zmn komple toplamaya sakacağım ve işte o zmn Türkiye de değerli bir araç ortaya çıkacak die düşünüyorum. tabi bunlar en az 2-3 senemi alır die düşündüğümden şimdiden aracı ayaklandırıp tepe tepe kullanmayı düşünüyorum :)
Furkan abi ilk marş videosunu merakla bekliyorum çok güzel oluyor abi bende istersen hidrolik deposu var
Güzel proje tebrik ederim... araç zaten süperrr..
olum ne lan bu klima hidrolik direksiyon abs asr ebd ne ararsan var akü :D 41 kere maşallah :D
bu arada, aracımız yoğun araştırmalarımız sonucu eski yarış pilotu Walter Röhrl imzalı bir araç olduğunu anladık :)
Walter Röhrl
1978 de Fiat Abarth 131 ile Acropolis Rallisini,
1980 de Fiat Abarth 131 ile Sanremo Rallisini,
kazanan ve Fiat 131 lerde adına özel bir seri yapılmasına sağlayan özel bir pilottur.
Araçlarda, arka cam direklerinde imzasını taşıdığı bir kapak bulunmaktadır, bu kapak üstünde içe kabartmalı Walter Röhrl imzası bulunmaktadır ve benim aracımın üzerinde de biraz fazla deforme olmuş şelikde bu kapaklardan biri mevcuttur.
tabiki replikalrı ülkemizde de oldukça fazla satılan, tavan ve bagaj üstü spolier larda bu modellerde standart olarak fabrika çıkışı alıcılarına sunulmuştur.
yandaki iki şerit çıta üstü beyaz, çıta altı açık mavi renktir ve aracın her renginde şeritler aynı renk kullanılmıştır.
Tabiki tanıdığımız 13" lik kelebek jantlar, sadece bu seriye özel 14" ebatında üretilmiş ve standart olarak bu araçlarda satışa sunulmuştur.
Öndeki sisfarlarıda ralliyi temsilen standart olarak araç üzerinde satışa sunulan başka bir detaydır.
normalde olması gereken şeklini internette bulduğum bir fotoyla sizlere göstermek istedim :)
http://www.131mirafiori.com/smf/inde...tach=587;image
walter amca imzalı he büyük quattro pilotudur kendisi tüylerim diken diken oldu aracı görüp incelemek isterdim nerde toplanıyor acaba ?
elektrik işleri bitti çalışır durumda şuan, sitenin bahçesine getirdim, boya işlerini kendim yapmayı düşünüyorum. araç şuan Alibeyköyde müsait bi zamanda buyur gel kardeşim.
meşakatli bir süreç umarım emeğinizin karşılığını fazlası ile alırsınız :)
Vay anasini yahu, son demini yasiyan bi efsane toplama isi, coplugun icinden hazine cikti yahu:)
abi maşallahı var hangi renk olacak bitince ve ne kadar sürede biter tahmini ? son halini görmek için sabırsızlanıyorum :)
valla şöyle 5-10 sene içinde bende kendi başıma bi araç toplamayı çok istiyorum ... bütün boş vakitleri değerlendirebilicek en güzel hobi bence... elinize emeğinize sağlık .. allah cüzdanınıza zeval vermesin tabi ki :)
aynen öyle oldu, ben bile bu kadarını beklemiyordum :confused:
renk konusu hala belli değil, herhalde nalbura gidince karar vereceğim :) 1 ayı geçer gibime geliyor :o
boş zaman değerlendirmek için düşünüyosan olur ama biran evvel bitsin istersen sıkıntı olur sana, umarım yaparsın ama niyetin varsa ve ayırabileceğin bütcen fazla beklemeden başla derim :)
olum sen ne işsin ya :D
maşallah mükemmel bi proje projenin aşamalarında fotoğraf paylaşırsanız çok güzel olur emeğinize sağlık :)