helal olsun emek çok arabada emegin karşılıgını fazlasıyla vermiş..
Printable View
helal olsun emek çok arabada emegin karşılıgını fazlasıyla vermiş..
ben hangi parçaları kullanacağınızı merak ediyor ve soruyorum.Neler var siparişte motor için ? :D
Koray hayırlı olsun ne diyeyim :)
Parça listesinde stop lensleri, karbüratör tamir takımı, manifold contaları, tüm kayışlar, buji kabloları, ve çift karbüratöre çevirmemiz gereken bir kaç parça daha var :)
Maşallah kazasız belasız emek harcanmış..
Günün anlam ve önemine ithafen :)
http://img195.imageshack.us/img195/5982/dsc0034nf.jpg
cok güzel olmuş be:) maşallahh
Tabi kız arkada duracak fotoğrafta :D Yakışmışsınız abim :)
Serdar ım ellerine sağlık :) sözümden çıkmayan en büyük aşkımdır arabalarım :D
bu arada bakıyorum fazla uğraşılmıyor artık artık fotolarla :) bir kaç çalışmanı görsek fena olmaz ;)
Daha yapım aşamasında :)
Valla bu amaçla da çekmedik ama böyle bir çalışma oldu birden :)
Ellerine sağlık abi. :) Benim de en önde gelen projemdir. Bi aracı kendim toplamak.
Aracın ilk ve son haline bakınca el yapımı daha iyi olamazdı sanırım diye düşündüm. Tebrikler. :)
up çekelim var mı yeni gelişmeler ? :)
Maşallah çok iyi olmuş..emeğinize sağlık
başlarda DIY başlığı altında olması konuşulmuş hakkaten DIY olacak konu bravo valla çok güzel yapmış"SINIZ"... 41 kere maşallah
Arkadaşlar teşekkür ederim alakanıza : ))
şuan parça toparlıyorum, bir çok parçayı yurt dışından temin etmem gerekti diyebilirim bu nedenle biraz zaman kaybettim ama önümüzdeki aydan itibaren aldığım parçaları üzerine eklemey başlayacağım inşallah.
Birde turizmci olduğum için, kış aylarında maddi açıdan daha idareli hareket etme zorunluluğu birazcık hızımızı kesti ama yaza hazır olacak inşallah ;)
teee 1cı sayfadan bu 38cı sayfaya kadar hıc aksatmadan okudum gercekten buyuk emek var ama umudum gzl bı mıraforı gıdısı ve sesını duymaktı :) elınıze yuregınıze saglık allah nazardan saklasın masallah tekerıne tas deymesın :)
Gerçekten süper tebrik ederim :) İçimdeki restorasyon ruhu şahlandı desem yeridir.
Yok mu güncelleme ? :) bi resim ? :)
goresim geldi :))