Son halinden haber varmı aracın :)
Printable View
Son halinden haber varmı aracın :)
Maşallah nazar değmesin, bütün konuyu baştan sona okudum, emeğinize sağlık :)
Güle güle binin, son halini ben de merak ediyorum, bir gelişme var mı ?
şöyle özetleyeyim;
aracın kayışları, conta takımı ingiltereden getirtip monte edildi ve sente ayarı yapıldı. sadece egzantrik keçelerini bulamadım onun haricinde yap kaçağımız kalmadı :)
muayne için aracın iç döşemelerini tamamladım sayılır, arka yan kartonları kaldı sadece.
bu arada weber 40 idf lerimiz için tamir takımları ve ram air filitrelerini yine ingilitereden getirttirdim. manifold arayışındayım ve bulurbulmaz karbüratör bakımları yapılıp muayneden sonra montajına başlayacağız.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...66729134_n.jpg
incik boncuk eksik bir çok şeyi giderildi ses yapan her şey düzeltildi yarın veya perşembe günü şaftçıya bırakacağım aracı ve önümüzdeki hafta da muayne işlerine koşturacağım, inşallah 15 güne kadar plakalı fotolar ekleyebilirim :)
Bende merak etmiştim. Hadi hayırlı olsun inşallah sağ salim sıkarken videoları görürüz:)
bitmesini merakla bekliyoruz artık :)
Abi eline koluna sağlık sil baştan yaptın MİO'yu gerçi sen alışkınsın ama olsun :D
sağol kardeşim, Korayla daha çok haberdarız ama sende neler yaptığımı biliyorsundur :)
bugün şaftı da yaptırdım ve yarın çok ufak detayları bitirip hafta başı vergi, sigorta, muayne harçlarını ödeyip, hafta içi muaynemizi yapıp en kısa zamanda plakalarımıza kavuşmayı düşünüyorum : ))
https://www.facebook.com/photo.php?f...4&l=84fcbce9c7
Emeğinize sağlık.Gerçekten güzel bir iş çıkardınız. Benimde hep böyle bir şey toplama isteğim var ama gerçekleşir mi bilemiyorum. Güle güle kullanın :)
yeni fotoğraflar bekliyoruz...
Emeğinize sağlık baştan aşağı tek gecede okudum bütün konuyu. Siz tam bir mio aşığınız. İnşallah bu aşkınız hiç sönmez bizde bilgilerinizden faydalarınız. Maşallah on numara bir araç oldu allah kazadan beladan uzak tutsun. Teşekkürler
Baştan sona hayranlıkla okudum böyle restorasyon hikayeleri acayip hoşuma gidiyor heleki söz konusu mirafiori ise olay bitmiştir :) Ellerinize sağlık harika bişey çıkmış ortaya eksiksiz tamamlanmış halini merakla bekliyorum :)
41+41 kere maşaALLAH......:)
bitime az kalmış :)
pazartesi canlı gördüm zımba gibi :D
up çekelim son durumu nasıldır acaba :)
Geçenlerde benim de aklıma geldi bu konu. Güncelleme bekliyoruz :D
ben de merak ettim şimdi güzel gidiyordu :)