Allah kolaylık versin. Gerçekten bir efsaneyi geriden ayağı kaldırıyosunuz. umarum istediğinizden daha iyi olur takipteyiz..
Printable View
Allah kolaylık versin. Gerçekten bir efsaneyi geriden ayağı kaldırıyosunuz. umarum istediğinizden daha iyi olur takipteyiz..
valla bende bilmiyorum, yen oyuncak buldum kendime :)
asıl sen neredeyse çık ordan bi yüzünü görelim kardeşim ;)
Teşekkürler..
elimden geldiğince görsel içerik yüklemeye çalışıyorum, ztn boya alt zeminini yapmaya başladım, şimdilik kendim deniyorum, yapabilirsem kapımın önünde olacağından bolbol foto yüklerim :)
Teşekkürler..
Tofaş sayesinde değeri bilinmese de, bizler için değerli bir araç olduğunu gelen yorumlar sayesinde daha iyi anlıyorum, inşallah islerinde dilekleri yerini bulur ve gzel bir araba çıkartırız ortaya :)
Allah kolaylık versin.efsane geri dönüyor.
Çok iyi yaa :D
Maşallah, bu sefer hepsinden güzel olacak bro :)
Çok güzel ve kıymetli bir araç İnşallah ağız tadıyla istediğiniz gibi sonuna gelirsiniz projenin.
Ben bile heyecanlıyım bitince ortaya nasıl bir şey çıkacak diye :)
Kolay gelsin elinize emeğinize sağlık, Maşallah.
Teşekkürler..
Teşekkürler Brocuum :)
bende oonun için uğraşıyorum, zımpara macun işinede başladık hayırlısıyla güzel olacak ;)
Teşekkürler..
Çorluda arkadaşlarım var, hatta biri Murat elektronigin sahibi, yanlarına geldiğimde bir gün canlı canlı görür, bi turlar heyecanını yenersin inşallah kardeşim :)
maşallah çok guzel birsey yapıyorsunuz daha fazla foto paylaşırsanız yapım aşamasında çok guzel olucak merak ediyorum nasıl oluyor diye ???
Nefis yahu.. Allah utandırmasın gerçekten değil Türkiyede Dünya da sayılı bir aracla ugrasmak ayrı zevklidir. En yakın zamanda bitmiş halini gormek ümidiyle..
Allah kolaylık versin istediğiniz kıvama gelir umarım.
Bu ayarda bi toplamalıkda ben aldım bu ay :) hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın :)
Teşekkürler..
dediğin gibi aslında ama bu aracın dünya standartlarına ulaşabilmesi için gerçekten çok zmn, para ve emek harcamak gerekli. gerçi bunları yapsak orjinalliğini nasıl geri getireceğiz onu hiç bilmiyorum ama makbul olsun die uğraşıyorum işte :)
Teşekkürler..
Biraz macunu az oldu ama kıvamı şimdilik iyi yinede :p
Teşekkürler..
hadi bakalım senin makineyide görürüz, sierradan sonra ne çıkacak ortaya bekliyorum ;)
kankuuu nerde topluyon arabayı macun işine başladın mı :D
iyi bi karbüratörcün var mı
hayırlı olsun:)
Hacı hilton boyahaneden caps isteriz haberin olsun :D