Hayırlı olsun kolay gelsin![]()
Hayırlı olsun kolay gelsin![]()
tanıdığım boyacıların %90 ı dalgsız bi yüzey elde edemezken boya işini DIY olarak yapmak fazla cesurca geliyo banabelki tecrübeniz vardır boya konusunda tanımadığım için bilemiyorum, inşallah güzel olur..
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Allah kolaylık versin furkan
Teşekkürler..
Teşekkürler..
dediğinde çok haklısın, bende başlayınca anladım çok ozr ama benim amacım şuanda sadece tek renk bi araba sahibi olmak o nedenle detaylara bep takılmayacağım.
deneyimim yok denecek kadar az ama yinede elimden geldiğince özenle yapmaya çalışıyorum sonuç ne olursa olsun benim beklentilerimi karşılayacaktır
Yeşilpınar dayım sen pmden bi numara atsana bana Arda
Okan abi sağol, yine başladık bişeylere bakalım hayırlısı![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
hımmm tanııdımbir ara t stopuna bakmaya gelmiştim hatırlarsın
birde amerikan olmalıydı sende
![]()
Allah kolaylık versin, inş güzel sonuçlar ortaya çıkar. ellerinize sağlık
yeni bir kaç foto zamanı
bu kapı aracın en düzgün parçası o nedenle çabuk bitti, neredeyse astara hazır
zımparaladım ama foto çekemedim ellerim batmıştı, ama sonuç olarak bu kapıda bundan başka işlem gerektiren yer yoktu şükür![]()
Tamamdır furkanhaberleşelim gidelim. sen adam edersin o torpidoyu
![]()
bu aracı Ankara dan, sözde turbo die aldık, amatör bir turbo uygulaması vardı üstünde ve hiç bir zaman 3. vitesten sonra kesmeden yürüyemiyordu
ada dönerken çok keyifliydi ve sesi mükemmeldi onun haricinde hiç bir işe yaramazdı
fotoları laptopumda mevcut ama iki gündür açılmıyo muhtemelen yine harddisk arızası var ve zmn bulup gidip yaptıramıyorumilk fırsatta eklerim
![]()
Hacı Allah kolaylık versin güzel bir projedesin o günde mangalda anlattın sabırsızlıkla takipdeyim konuyu.
DRİLL
Dr.Ecu
Orhan çok sağol, inşallah 2 haftaya boyatmış oluruz, bugün Cem abiye uğradım jant işimizi de hallettik 1 aya kadar bu araba yanlamaya başlar
bu arada senin aracında çok hoşuma gitti eski bir vtekci olarak, baya bi değişim geçirmiş ama en sonunda tarzı olan bir makine olmuş![]()
hadi hayırlısı.Aracı erken zamanda yürütürsünüz inşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)