maşallah abi renk güzel olmuş bitince harika olacak takipteyiz![]()
Renk güzel olmuş. Bitmiş halini merak ediyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşım emeğine sağlık tekrardan renk çok güzel jant seçiminde aynı şekilde
powered by İMAN GÜCÜ
renk yakışmış![]()
RACE WERKS
Renk seçimi gerçekten çok iyi, emeğinize sağlık, bitmiş halini merakla bekleyenler arasındayım.
Yavuz abi bu jantlardan 1 yıl kadar önce ben kullanıyordum, bende Palio varken boyatıp takımıştım, sonradan aracı satınca jantları bi arkadaşıma sattım, o da beyaz renge boyattı ve eg Si'da kullanıyor, isteyen olursa satabiliriz yine aynı jantları.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Çok net sayılmaz telefonumla çektiğim bi fotoğrafını bulabildim, bu jantlar bendeyken koyu bronz renge boyanmıştı, sattığım arkadaşım daha sonra beyaza boyattı ve şuanda kullanıyor, üzerinde takım Kumho ecsta spt lastikleri var, düşündüğü fiyatı ve ayrıntılı fotoğraflarını ise kendisiyle görüştükten sonra ekleyebilirim. Ayrıca 1-2 ay önce forumdan bi arkadaşa 15" takım jant ve lastik sattım, Samsun'a 40-45 lira civarında bi rakama kargolamıştım.
![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
millet beni suraya bırak, burdan al demesin die taksi yaptım aracı![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Siyah kısımlarıyla daha can alıcı olur sanırım.Maşallah diyelimde..
Bide jant konusu geçmiş benm aklıma ilk olarak momo monaco lar geldiyada böle bisey.
Opel üretimi 13 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 69525665
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Sana şimdi araba hediyeside almak lazımhmmmmmm du bakiimmm ben çözeyim bu işi
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Arabistanosda FIAT olarak ne denk gelirse![]()
Canlı ABARTH akrebi satışı varmış kavanoz stayla arabada besleriz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Elimde bir kaç foto kalmış onlarıekliim dedim
buda tamamen benim yaptığım çamurluk(macun, zımpara, astar,su zımparası)
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)