aracın önce atını ziftlettim.
şimdi neden pütür yapmadın diyeceksiniz? haklısınız ama biz babadan böyle gördük dielim gitsin
daha sonra aracın yürüründe yenilenmesi gereken ne gerekiyorsa hepsini orjinal veya muhadili markalarla parçacımızdan temin ettim
bugün 3 te mesai vardı montajın tamamını fotolayamadım ama işe gitmeden önce yapılan bazı yenilemeleri karledim!
buda bonus olsun!
Jantmax ailesine teşekkürler![]()
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
bu arada amortisorler, sertleştirillip kısaltılacak, yaylar değiştirilecek, bu nedenle sökülüp temizlenmedi!
komple eksoz yapılacak bu nedenle oda leş gibi!
ve gördüğünüz kirli paslı şeyler giderilecek o nedenle aaa uuu die msjlar için yorulmayın![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
oluyo güzel oluyo be
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
abi arabayı basacaksanız alt tablaları aşağı alıp komfordan çok ödün vermeden basabilirsiniz![]()
Maşallah kardeşim harika olmuş jantlar![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Maşallah yajantlar gerçekten çok iyi olmuş
![]()
Maşallah bu aralar güzel ilerlıyor en son canlısını gordum sımdı ıle arasında dunyalar var Allah kaz abela vermesın bıtınce denıyelım prohe bu arada jantlar 10 numara olmuş kesin Low özgür seçmiştir
![]()
DRİLL
Dr.Ecu
arabayı basacaksanız internette tofaş spor helezon diye satılan malzemeler ile başlayabilirsiniz kendi arabamda var çok konforlu yaylar 5 cm lik az gelirse o yayların üstünde işlem yapmak daha mantıklı bence...
FIAT MOTORSPORT
Çok Çok İyi Gidiyor Ve Çok Çok İyi Olmuş Abi En Kısa Sürede Bitmiş Halini Bekliyoruz Jantlar Beklediğimden Daha İyi Durmuş Basıldıktan Sonra Dahada Kendisini Gösterecektir Kolay Gelsin Abi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)