cok güzel ilerliyosn ben başda bu kadar hızlı ve kadar derli toplu gideceğini hayal etmemiştim işin gerçeğiher baktıgımda bi maşallah daha diyorum
ve plaka olarak, eski kırmızının plaka boşa cıktıysa yine onu alma imkanını araştır derim güzeldi![]()
cok güzel ilerliyosn ben başda bu kadar hızlı ve kadar derli toplu gideceğini hayal etmemiştim işin gerçeğiher baktıgımda bi maşallah daha diyorum
ve plaka olarak, eski kırmızının plaka boşa cıktıysa yine onu alma imkanını araştır derim güzeldi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
34F1331 çok uğraşmıştım alana kadar ama hala eski aracın üstünde :0
gerçi çok üzülmüyorum bunun plakasıda 0 dan beri aynı plaka 34YU509 o nedenle böyle kalsın isteiyorum![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
eph43 ne alemde acaba?
cekme belgesi aldıysan yüksek ihtimal yu plakayı geri sana vermicekler sıradan hangi plaka varsa ikametinde onu vericeklerdir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
34 TC 2000 alınaydı iyiydi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Valla babamla laf arasinda bugun "arabanin altini bi ziftletelim bu sene" diye konustuk akabinde bakinirken ziftli cillop gibi tabani gorunce ilk firsatta karari verdim![]()
bbm pin :2B244451
eph43 ticari bi araçta gözüküyo
muhtemelen aynı plakayı alacağız çünkü çekme belgesi tescilinde palakayıda onaylıyorlar
O zor be kankaolsa mükkemmellll ötesi olur
pratik yoldan elimi bile sürmeden en iyi uygulama bu![]()
gerçekden bitmiş halini çok merak ediyorum kolay gelsin
http://www.techturkey.com/forum/aran...-ariyorum.html
buradan da bi güncelleme yapmak istedim! Gösterge paneli arıyorum, acilen bulmam lazım, yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar![]()
Abi herkese araba vermem bilinir ama senin gibi titz adama hayatta lafını yapmam arabanın, bitsinde bu vesileyle bir araya gelelim valla![]()
hakkaten dıcek kelıme yok yahu. masallah cok ıyı oluyor. emeklerınızın karsılııgını alıcaksınız ınsallah. ellerınıze saglık. sabrınıza hayran kaldım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
işler güçler, fırsat bulamadımama bugün bişeyler yapt, hattabaya bişey yaptık kendimce
tamponlarda yetişseydi tam süper olacaktı
neyse artık yarın onlarıda hallederiz
şimdilik panjur ve farları monte ettik.
kapı kilitlerini, karşılıklarını ve iç kapı kollarını monte ettik.
camlar söküldü, kaputlara çekilen koruma filmlerinden aldım bi rulo ve onunla film çekeceğim bu hafta sonu ve camları da sonrasında takmış olacağım inşallah
bagaj ve kaput fitillerimi alıp monte ettim.
ve bunca işten sonra bugün ilk defa cukuura girdiğimde aracımdan maaşallah hiç ses gelmedi
buda bi denele rat style kapı kolu yaptım kendime ama sizlerin bi yorumunu aliim dedimaslında bu sadece boyamadan önce zımparaladığım hali, alttan eski renkleri çıkınca böyle bi görüntü oldu. aracın yanına aynı bu renk mavi ve beyaz şeritler geleceği için belki farklı bi detay olur die düşünüyorum ama sizlerinde yorumu onemli
![]()
sadece üstten biraz basık yoksa dier şeyler yansımalardan dolayı öyle göstermiş olsa gerek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)