Maşallah abi çok güzel olmuş. En büyük derdin film olsunAllah kaza bela göstermesin.
Araç trafikten çekili ise muayeneden geçsede şube ruhsat vermiyor cam filminden bilginize, Maşallah çok güzel oldu bu arada araç
maşallah giderek bir otomobil oluyor, tamponlar renk kattı, kış geldi artık üşütme uğraşırken araçla, dikkat et kendine
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Kocaman maşallahİlk hali ve son hali verilen emeği açıkca gösteriyor. Emeğinize sağlık
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
beyler tekrar tekrar teşekkürler
cam filmleri renksiz o nedenle muaynede sorun çıkmayacak inşallah
Ferit postumuz kalın soğukla aramız mükemmel şuana kadar
Can harbiden güzel oluyo Lan, teşekkür ederim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Elinize saglik cidden cook guzel olmaya devam ediyor
On direk siyah olmasi bastan kotu gbiydi ama simdik guzel durmus sanki
Tampon plakalik hos olmus ve farkli duruyor sanki
Son olarakta jantlarin ya rengini yada modelini sevemedim seritlerden sonra belli olur![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Teşekkürler..
Aracın içi boş kalacak, sadece taban halısı koymayı düşünüyorum.
Can sabahtan müsaitim, akşam da Sultanahmette oteldeyim, uydurabişlirsek çok sevinirim valla
Mustucuum uzun bijon arıyorum, takacaaam![]()
Mavi uzun bijon var bende. Düzgün 20 tane bijon bul bana maviler senindir. Sarı jant mavi bijon arabadan tiskiniyorum sen kim köpeksin gibi duruyolar gibi falan yani![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray yanlış anlaşılma olmasın, Jantmax ilgilendi ama 17kafa uzun bijon kolay bulunan bişey değilmiş bende araştırdıkça öğrendimşimdilik iki tane 19 kafa uzun bijon buldum ama deneyemedim bi türlü
bi ara gelir çökerim üstünesana bijon gerekiyosa aksarayda çok sağlam bi civatacı buldum ordan ayarlarız
sen kim köpeksin lan ı unutma![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)