Aslında saat erken olsaydı ve yorgun olmasaydık bir güzel İstanbula Hoş geldin partisi verirdik gişelerde 21 plakalı astralı arkadaşa..İnşallah eline verdiğimize baktıkça bizi hatırlar.CO-PİLOT lu gazlamakta başka oluyo :D
Aslında saat erken olsaydı ve yorgun olmasaydık bir güzel İstanbula Hoş geldin partisi verirdik gişelerde 21 plakalı astralı arkadaşa..İnşallah eline verdiğimize baktıkça bizi hatırlar.CO-PİLOT lu gazlamakta başka oluyo :D
Satılık s13 200sx parçaları var elimde..İhtiyaç fazlasından satıyorum ilgilenen arkadaşlar pm atsın :D
sunroof nasil elektrikli ? s13 lerdeki 106lardaki gibi arkasi az aciliyor elle bnm bildigim s14a gibi degil.
hoş bide tavani kesip kaynatmaya degermi bence degmezz :)
seni oyarım ! satmak bişi değil başka bulamayız anasını satıyım parçalardan :)
elektrikli gibi geldi bana :) emin miyiz bu konuda müdür ? sadece üste açıldığını biliyorum..
Elektrikli değilse başka elektrikli sunroof koyucam ama koyucam yani bu kadar sökmüşken kaynak olmicak sadece kesilicek tavan.
burak denen arkadasa birkac lafim olacak, bulacam seni olum.
astra 21 :)
Hah bir fötr şapkasına tüy dikip memlekete gelen alamancı brom Turcan eksikti o da geldi konu piç oldu demektir :D
yok brom yanlis anladin, ben projeyi destekledigimden geldim :D
insallah proje yaza kadar biterde, s13 ile benide k.pasaya tatli, tekirdaga köfte,izmire kumru yemeye götürürsün :D
Bro bokyiyen çoook yakıyo batarız:) Ben seni benimkine atar götürürüm :ramo :D
Kanka böyle bir işe giripte tertemiz hatta swaplı bir araç yapacağın ve bana sadece binip kullanması kalacağı için teşekkür ederim :D
far plastiğini sporturdan aldım ben türkiyedeki depoda vardı ertesi gün getirdiler 40 lira gibi bi fiyatı vardı bi sorun belki vardır bi takım daha :)
Merhabalar konuyu acıldıgı saatten ıtaberen takıpteyım benım cesaret edemedıgımı yapıyorsunuz tebrik ederim öncelikle :)
Sunroff işine biraz takıntı yapmışsınız sanırım dizayn işi ile ugrastıgımız ıcın arabaların bır cok yerını kesıp bıcıyoruz vip her tür araçlara sürekli taktıgımız bir model var elektrik tesisatı acma kapama yerı falan hepsı uzerinde fiyatlarıda uygun dıyebılırım Webasto Sunroof araştırın isterseniz yardımcı olabilmek için yazdım :)
Oldu canım başka.. Hiç biriniz gelelimde yardım edelim demiyorsunuz..
İletişime geçiyorum hemen Sportur la umarım vardır ellerinde. Teşekkürler :)
Öneriniz için çok teşekkürler. Bir de fiyat ve sunroof un boyutları hakkında bilgi verebilir misin ?
[QUOTE=Ersin ÖREN;6164219]Oldu canım başka.. Hiç biriniz gelelimde yardım edelim demiyorsunuz..
Çağırdın da gelmedik mi ??????? Zeki gitmiş demek haberim yok olsa gelirdim araç eskitme de üzerime yok bilirsin kırar sökerdim orasını burasını !
Ölçülerini istedeğiniz size en uygun olanı seçme şansınız var fiyatlarıda 1,250tl civarlarında , çok kalitelidir tavsiye ederim ama markayı
anlaşılan arabanın parçaları gittikçe pahalanıyor yanlız sportur 1 ay dediği bütün siparişlerimi 2 haftada getirdi sağolsun :)