Allah kolaylık versin Ersin valla zor işe girmişsin:)
Allah kolaylık versin Ersin valla zor işe girmişsin:)
elektroliz kolay sen parçaları ayır varsa birtane eski küvet veya akvaryum benzeri birşey lazım ne kadar büyük olursa okadar iyi son olarak düzgün bir akü şarj aleti ile işimiz daha kısa sürer, tüpte astar alırız elektrolizden sonra cıkan parçaları hemen temizler astarını atarız
işiniz çok şimdiden allah sabır versin kolay gelsin. Umarım istediğin gibi olur ersin.
kolay gelsin işiniz çok zor
keşke boyayı sökerken solventi sürdükten sonra aracı komple streç filmle sarıp bekleseydiniz 1-2 saat sonra boyanın macunla birlikte kalktığını görebilirsiniz
Allah sabır versin. işiniz gerçekden zor ama el yatkınlığınız olması güzel . uzun zaman isteyen şeyler bunlar sabır istiyor inşallah istediğiniz gibi olur konuyu takipdeyim
bende ufak ve büyük kazalı iki 200sx toplamış biri olarak az çok bilirim aracı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım neyseki ben çürük savaşına girmeden kar yağarken sattım aracımı ama deli gibide özlüyorum :) Allah kolaylık versin garaj olmadan çok büyük cesaret giriştiğin iş :)
Allah kolaylık versın yorucu ve bır okadarda kendını mutlu edıcı bı ıse gırmıssın.
Ersin bir ihtimal 3-4 günlüğüne İstanbula gelme ihtimalim var tulumumu alıp geleceğim :D Geçen seneden bir fotoğraf daha çok işin var :D
http://i1131.photobucket.com/albums/...7/IMG_0642.jpg
Allah kolaylık versın ınsallah ıstedıgın sonuca ulasırsın
Hortum işi kolay hallederiz sen gel yeter ki..
Allah kolaylık versin..
Kapalı bir yer bende istiyorum ama bakalım :)
Sorma müdür :)
2-3 yıl önce iyi bi akü şarj aleti almıştım bi yerlerden bulur çıkartırım onu o kolay. Küvet bulursam bide tamamdır..
Amin inşallah :)
Güzel fikir c.tesi deneyeceğim :)
Bi arabam oldugunu unutmuş durumdayım :) acele etmemeye çalışıyorum ama bakalım :)
Açıkcası araca ve altyapısına çok güveniyorum ve çok seviyorum hem kasa olarak hemde motor olarak gelişime çok açık bu yüzden bu kadar emek vermeye çalışıyorum :)
Birde kapalı bi yere geçersem allah :)
Her zaman beklerim :)
Amin inşallah :)
Kapalı yer araştır..
Teşekkürler :)
Son gelişmeleri aktarayım proje ile ilgili..
Malesef mekan sıkıntısı biraz fazlalaştı. Hem jet taşı kullanamayışım hem de yan binanın yıkılacak olması canımı sıkıyor.. İş makinaları gelmeye başlamış yarından itibaren çalışmak çok zor olacak eski bulunduğum yerde..
Bende Şans olsa zaten.....
http://img513.imageshack.us/img513/9...0822195550.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/9...0822195603.jpg
Yan binanın bahçesini ayarlayabilirsem süper olucak.. Hem çadır sürekli sabit kalıcak sök tak uğraşmayacağım hemde çadırın etrafını demir profil ile dolaşıp branda gerip jet taşı ile çalışabilirim..
http://img18.imageshack.us/img18/543...0822200033.jpg
Bu arada Boya sökücü denemelerim devam ediyor. 3. kullanacağım ürün yerli imalat :) Dün akşam internetten sipariş verdim bu sabah elime ulaştı. Umarım boya sökmede de ürün gönderme kadar hızlıdırlar.. Gelişmeler c.tesi..
http://img100.imageshack.us/img100/9...0823140413.jpg
Kapalı yer var ama üçbeş bişey verirmiyiz?
Bu bizim telefonunu aldığımız kimya fabrikasının ürünü.
kolay gelsin; zor iş vallahi. allah utandırmasın.
ersin bana niye haber vermedin yer ayarlardım sana ah ulan, boşta dükkanlar var olum :D
kompresör, boya tabancası, jet, matkap, takım her şey var bende
yarın ara beni öğlene doğru 11 gibi fln unutma !
ama yürek yiyip işe girişmisşin sakın ara verme, pontiac a başladım kaportacıyla kavga edip ara verdim araba o gün bugundur el sürülmedi bnm garajın yarısını kaplıyor biliyon :D
hatta sen gelirsen yanıma bnm koca öküzede girişebilirim gaza gelip :D
valla cok merak ettim. musaitseniz bir ara ugramak isterim bende atasehirdeyim belki bir yardimimiz dokunur :D
abi ben evin garajını kapattılar diye evdekilere sövüyordum :D, istesem karşıdaki boşa araziye prefabrik dükkan yapabilirim ama böyle birşeye girişmeye cesaretim olmaz, kolay gelsin ne diyeyim :D
Veririz ama elektrik ve su da lazım.
Teşekkürler :)
La olm senin yer avrupa yakasında bana eve yakın bi yerler lazım. Zaten c.tesi yarım gün pazar da tam gün uğraşabiliyorum sadece onda da git gel ölüm olur.
Sabırsızlıkla Kurban bayramı tatilini bekliyorum :D
Bu arada senin dükkana konamasamda malzemelere konabilirim. ilerleyen zamanlarda ihtiyacım olan şeyler olucak..
Pontiac için uğricam bi ara sana. Birde motor kısmı bittiğinde yani 2 yıl sonra :)
Her zaman beklerim :)
Biraz fazla yürek yedim bu aralar oradan geliyor bu deli cesareti :)
Prefabrik dükkan konusunda biraz daha bilgi verebilir misin ? özellikle maliyet konusunda ?
-------------------------------------------------------------------------------
Bu gün proje devam ediyor.. İhtiyacımız olan orjinal parçaları toplamak üzere yola koyulacağız..
Özellikle acil olarak bagaj kapagı ve sol kapı ihtiyacımız var. 2 sayfa eksik listesi yaptım dün gece.. Bakalım ne kadarına paramız yetecek..
Diğer s13'cüleri de unutmadım onların eksiklerinide almaya çalışacağım.. Başka parça ihtiyacı olan varsa ilk mesajdaki telefonumdan ulaşabilir..