Bizim camiadan birisi çalışıyordu burada ama kim olduğunu unuttum
İncele istersen, hoşuna gideceğine eminim
Yıltem Kumlama Aş | Facebook
Bizim camiadan birisi çalışıyordu burada ama kim olduğunu unuttum
İncele istersen, hoşuna gideceğine eminim
Yıltem Kumlama Aş | Facebook
otomobil restorasyon
Teşekkürler. Kapalı mekan konusunda çok sıkışırsam bulunduğum yerin etrafını profil ile çeviricem dış kısmınıda kartonpiyer veya şeffaf branda yapıcam. Elektrik ve suyu evden çekiyorum zaten catiada profil çizimlerini hazırladım bakalım..
Zeki.. ne desem boş adam için
Can kralsın. Güngör abi çalışıyormuş sanırım yarın bi fiyat alayım ondan.
Helal olsun gercekten büyük cesaret işi Allah yardım etsin umarım hersey yolunda gıder ve sonuca ulasırsınız.. Kolay gelsin..
allah sabır versin
Bütün sayfaları tek tek okudum , Allah kolaylık versin gerçekten harika işler çıkarıyorsunuz. Allah utandırmasın. Ataşehire yolum düştüğünde mutlaka uğrayacağım,belki çorbada bizim de tuzumuz olur. KOlay gelsin![]()
Ersinim tebrik ederim kolay bir is degil yaptigin. Kisa zamanda ve icine sinecek bir sekilde sonuclandirirsin umarim.
Güzel olacak güzel
![]()
Amin inşallah teşekkürler
Tabi tabi 1 saate geliyorum diyosun 6 saat kayıpsın.
Teşekkürler
Patron oldu artık o çalışmaz
İyi dileklerin için çok teşkkürler Her zaman beklerim Ataşehir shell in tam karşısı
Serkan çok teşekkürler
Müdür Fotolar için çok teşekkürleryine bekliyoruz
Nazar etme ne olur çalış seninde olur. Proje bitsin sanada alalım bi çadır Can![]()
Resmen dondum kaldım. Hani eski araçlara böle şeyler yapmak gerekli tabikide insan üşengeç oldumu hiç bişeyi başaramaz. Burdada bi abimiz VTI'ını soyup sogana çevircek ve bir daha baştan toplayacak (1.6VTI adlı üye). Kolay gelsin. Proje bittiginde şöle karşısına geçip ''bunu ben yaptım, vay bee'' diyeceksiniz. Aynı şehirde olsak yardımım çok dokunurdu ama burda Mustafa abimin PH VTI'ına yardım edecegim inş. Allah sabır, güç, kolaylık versin![]()
Çok büyük emek ve çaba gerektiren bir iş yapmışsınız , tebrikler..İnşallah istediginiz gibi tamamlarsınız..
Renk konusunda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. konu burada..
konuyu takip ve merak ediyorum.. yağan yağmurların projede geri kalmana neden oluyor ona üzüldüm vallahi.. Artık edebileceğim kadar müdahale etmeliyimÜsküdar'da tamamen bana ait, komple kapalı garajım var.. içeriye 10 tane aracı rahat sokabiliyorum.. Sökmeli takmalı işin olursa hava şartları da engel teşkil ediyorsa buyur gel garajımda ağırlarım..
Honda ES7
bu kadar pas nasıl olmus sasırdım acıkcası 20 yasında arac genede bu kadar pas cok fazla degıl mı
benim hakkımda konuşma varmış dediler geldim,
vaktim olsa gelirimde zor valla![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Teklifin için çok teşekkür ederim çoğu gitti azı kaldı benlik işlerin çok sıkışırsam kapını çalarım
Güzel ve yorucu
10 yaşındaki araçlardada bi çok pas var. ve görmek istersen pası görüyorsun görmek istemezsen üzerini kapatım devam ediyorsun nasıl olsa satarım mantığı ile. elbette benim de şansıma böyle çıkmış olabilir ama bu yaşta dashboard u passız araç olacağını sanmıyorum.
Kemal Kurban bayramında garajını boşalt abi o tatili orada değerlendirebilirim. Çekicilerden fiyat alacağım. mantıklı olursa final işlerini orada yapacağım..
------------------------------------------------------------------------------------
Proje devam ediyor. Yorulmak yılmak vazgeçmek yok. bu gün işten geldikten sonra 16:00 gibi ziftlerle boğuşmaya devam ettik. baya kazıdık diyebilirim.
Her yerden ziftleri ve macunları söküyoruz. orası temiz yada nasıl olsa taban halısı altında kalıcak gözükmeyecek gibi bir zihniyetimiz yok temiz olsun geç olsun mantığımız devam ediyor.
yarın sabah erken saatlerde yine çadırı kurup girişeceğim. artık zift mevzunu bitirmek istiyorum çok uzadı..
Zift mevzusunu bu hafta bitirebilirsek önümüzdeki hafta ara verdiğimiz boya sökme ve dış kaportada saç a inme işlemine devam edeceğiz oda bittikten sonra ustalar devreye girecek ve paslı yerler ya macunlanacak yada yerlerine saç kesilip kaynatılacak ondan sonra boya işlemleri..
Boya konusunda imola red ve milano red olacak diğer konudaki oylamada bunu gösteriyor.
Boyadan sonra yine evin önünde taban halısı ve tavan halısı yenilenecek ses ve yalıtım izolasyonu yapılacak yeni ses sistemi tesisatı çekilecek ve içerisi yavaş yavaş temiz parçalarla toplanacak.
Bu arada arka antenleri iptal etme planım var ona nasıl bir çözüm üreteceğim henüz karar veremedim ama büyük ihtimal camın arkasına yapışan antenlerden kullacanağım.
Bu arada tavan halısının böyle olmasını istiyorum. Kimisi çok sevdi kimisi hiç beğenmedi ama bakalım. benim aklıma yattı gibi..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)