App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sonunda istediğim gibi bir jant buldum ön taraf biraz dışarda kaldı ama arka tam kıvamında oldu, lastik olarak orta kalitede Dunlop 195/45/16 kullandık. Aldığım günden beri aklımda olan zarar gören direksiyon deri kaplamasını da değiştirdim biraz Clio RS'e benzetmeye çalıştık gayet de başarılı oldu ustamızın eline sağlıkYardımcı olan ve bütün gün yanımda bulunan Ozan Saral Kardeşime de teşekkür ederim
![]()
masallah yg clioya
ama abi soylemeden duramıcam jantları yakıstıramadım ben. daha dogrusu cok dısarıda kalmıslar gibi.
Maşallah abicim. Sabah konuştuğumuz gibi çok dışarıda duruyor bende beğenemedim. Direksiyon çok güzel olmuş![]()
vay abim benim ne demek rica ederim sen iste motoru söker takarım biliyosndireksiyon çok çok güzel oldu yakın olduğm için demiyorum muhammet abinin işçiliği gerçekten iyi
jantlar biraz dışarda kaldı ama yolda giderken çok zalım duruyor zaten rafi abinin ordada sanayidede her gören çok güzel olmuş falan dedi
canlıda duruşu bi başka zaten resimlerde boğuk duruyor
Belediyenin açtığı çukuru düzgün kapatmaması, benim de biraz dalgınlığım ve arabanın basık olmasından dolayı karterimizi çatlattık neyseki büyük hasara yol açmadan kaynakla kurtardık şimdilik bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder...
Finalde de motorumuzu benzin mazot karışımı hazırlayıp kompresör yardımıyla temizledik ilk başta biraz koku yaptı ama çok başarılı bir temizlik oldu tavsiye edilir.
![]()
Abi geçmiş olsun. Bende aynı model çatlamıştım. Altını vurmak değil sürtmemeye dikkat et kaynak su koyveriyor. Hatta çıkma karter ara uyguna değiştir için rahat olsun abi. Tekrardan geçmiş olsun.
Bendede 2006 modeli var. Ama hiç dokunmadim araca satmayi düşünüyordum fakat yeni araba almak beni biraz kasicak galiba. Sizde böyle yapicna bende ufaktan bişeyler yapayim diyorum araca maşallah çok güzel duruyor araciniz. Jantlarinizin değerleri nedir acaba?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Maşallah Gökalp reyizzzzzJantlar hala cıkssss
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)