arac gercekten bambaska olmus.emegınıze saglık.yanlız keske su sınyallerdeki turuncu folyoları sokmeseydınız.cok yakısmıs aracınıza
Printable View
arac gercekten bambaska olmus.emegınıze saglık.yanlız keske su sınyallerdeki turuncu folyoları sokmeseydınız.cok yakısmıs aracınıza
okumaya basladim bir baktim, anaaa sonu yok :D
emegine saglik, bekliyoruz devamini..
maşallah,Allah kaza bela vermesin,bir solukta okudum çok akıcı
jantlardan sonra araç 10 numara olmuş,
Mugen lipten bende de var ben griye boyattım siz de boyatın bence :)
hepsini bir çırpıda keyifle okudum emeğine sağlık lip konusunda bende sabrına hayran oldum :)
ee hani diğer bölümler :D
5. kısım eklendi , 4. sayfanın başında :)
Teşekkür ederim , lipsiz çirkin gözüküyor bana :)
Teşekkür ederim :)
Saolun :)
Denk geliriz illaki , sürekli arabayla ilgilendiğim için gezmeye vakit ve nakit kalmıyor :D
Yok kanka o sağlam duruyor ortadan bir vidası attı sadece :D
eyv :)
Teşekkürler :)
esnek olduktan sonra pek sıkıntı olmuyor :D
Rahat 2-3 saatimi alırdı , kısım kısım iyi :D
Çok teşekkür ederim , söylediğiniz gibi gayet zevkli mutluluk ve huzur sağlıyor :)
tamam okudum :D yaş ve meslek nedir acaba
ne lip fantazisiymiş arkadaş sende ki de:D
sag kapı çıtalarında bir uyumsuzluk var gibi geldi,yoksa nazarlik mı? :)
Ne yalan söyleyeyim bende hiç sevmezdim :) Gün geçtikçe aşık olmaya başladım , şimdi satıp bitane daha 2.0 gls almak istiyorum herkes manyakmısın diyor :D
Önemli olan aldığın zevktir :)
Babam vefat etti :)
Zaten arac basıldıktan sonra sadece kullanan benim , aile büyüklerini gidecekleri yerlere götürüyorum istedikleri zaman o kadar , zaten pek binmek istemiyorlar sürtmelerden dolayı :)
:D Son lipten memnunum daha sıkıntı yaşatmadı , şimdilik :)
Çok teşekkürler :)
Ben atlattım o dönemi şükürler olsun :)
Evet aynı söylediğiniz gibi. Gezmeye çıkmayıp , dışarda yemek yemeyip para biriktirerek arabaya harcadığımda aşırı mutlu oluyorum :)
Onları tekrar kapladım , ondan sonra daha çok değişti araba :)
Teşekkür ederim , astra h lip e geçtim :)
Onlar bende kalsın , meslek olarak şunu söyleyebilirim ki hala okuyorum :)
Lipsiz beyenemiyorum :D
Evet öndekinin boyası atmış durumda , şuan için problem değil ilerde arka tampona hoş bir difüzör yaptırıken onu da aradan çıkartacağım :)
Lan oğlum ben o otomatik arabada ara gez vermeyi öğrendim artık ilk binişim var bir de inişim var unutma :D
O astra lipini takarken bende yardım ettik insan teşekkür eder öküz :D Araca maşallah seviyorum elentranı :)
Diyecek söz bulamıyorum gerçekden harika bi iş çıkarmıssın ortaya. emeklerinin karşılığını almışşın. Allah kaza bela bi müsübet vermeden binmeni nasip etsin gerçekden çok emek var aracında konuda çok akıcı olmuş tebrik ediyorum
aracınız şimdi daha anlamlı daha keyifli geldi gözüme... lipdeki sabrınız tarihe geçicek cinsten :D
devamını bekliyoruz.. ;)
güzel güzel maşallahı var hakkatten :) kazasız belasız lipli günlerde kullan :)
Arabanın kaderi değişmiş. Tekrardan ellerine sağlık.
maşallah Allah kaza bela vermesin böyle kendı emeklerınle yavas yavas bın bır zorluklarla yapılan çalışmalar takdırediyorum.Yeni partları bekliyoruz :)
Senin başının etini çok yedim abi hala da devam ediyorum :D
Herşey için çok teşekkür ederim daha da çok edicem bu gidişle :)
Teşekkür ederim saolun :)
Saolasın :)
Teşekkür ederim , şuan aracın içiyle uğraşıyorum bitince , yine burdan devam ettireceğim :)
Emek var masallah
Yakınlarda biyerde olsam seve seve yardıma gelirdim .Şimdiden kolay gelsin bol bol foto çekin :)