arac gercekten bambaska olmus.emegınıze saglık.yanlız keske su sınyallerdeki turuncu folyoları sokmeseydınız.cok yakısmıs aracınıza
arac gercekten bambaska olmus.emegınıze saglık.yanlız keske su sınyallerdeki turuncu folyoları sokmeseydınız.cok yakısmıs aracınıza
maşallah,Allah kaza bela vermesin,bir solukta okudum çok akıcı
jantlardan sonra araç 10 numara olmuş,
Mugen lipten bende de var ben griye boyattım siz de boyatın bence![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
hepsini bir çırpıda keyifle okudum emeğine sağlık lip konusunda bende sabrına hayran oldum![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
5. kısım eklendi , 4. sayfanın başında
Teşekkür ederim , lipsiz çirkin gözüküyor bana
Teşekkür ederim
Saolun
Denk geliriz illaki , sürekli arabayla ilgilendiğim için gezmeye vakit ve nakit kalmıyor
Yok kanka o sağlam duruyor ortadan bir vidası attı sadece
eyv
Teşekkürler
Saolun
Teşekkür ederim
Saolun
Teşekkürler
esnek olduktan sonra pek sıkıntı olmuyor
Teşekkürler
Rahat 2-3 saatimi alırdı , kısım kısım iyi
Çok teşekkür ederim , söylediğiniz gibi gayet zevkli mutluluk ve huzur sağlıyor![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Ne yalan söyleyeyim bende hiç sevmezdimGün geçtikçe aşık olmaya başladım , şimdi satıp bitane daha 2.0 gls almak istiyorum herkes manyakmısın diyor
Saolun
Teşekkür ederim
Önemli olan aldığın zevktir
Babam vefat etti
Zaten arac basıldıktan sonra sadece kullanan benim , aile büyüklerini gidecekleri yerlere götürüyorum istedikleri zaman o kadar , zaten pek binmek istemiyorlar sürtmelerden dolayı
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Son lipten memnunum daha sıkıntı yaşatmadı , şimdilik
Çok teşekkürler
Saolun
Ben atlattım o dönemi şükürler olsun
Evet aynı söylediğiniz gibi. Gezmeye çıkmayıp , dışarda yemek yemeyip para biriktirerek arabaya harcadığımda aşırı mutlu oluyorum
Onları tekrar kapladım , ondan sonra daha çok değişti araba
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim , astra h lip e geçtim
Saolun
Onlar bende kalsın , meslek olarak şunu söyleyebilirim ki hala okuyorum
Lipsiz beyenemiyorum
Evet öndekinin boyası atmış durumda , şuan için problem değil ilerde arka tampona hoş bir difüzör yaptırıken onu da aradan çıkartacağım![]()
34 TE 3516
Diyecek söz bulamıyorum gerçekden harika bi iş çıkarmıssın ortaya. emeklerinin karşılığını almışşın. Allah kaza bela bi müsübet vermeden binmeni nasip etsin gerçekden çok emek var aracında konuda çok akıcı olmuş tebrik ediyorum
Arabanın kaderi değişmiş. Tekrardan ellerine sağlık.
maşallah Allah kaza bela vermesin böyle kendı emeklerınle yavas yavas bın bır zorluklarla yapılan çalışmalar takdırediyorum.Yeni partları bekliyoruz![]()
Senin başının etini çok yedim abi hala da devam ediyorum
Herşey için çok teşekkür ederim daha da çok edicem bu gidişle
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim saolun
Teşekkürler
Saolasın
Teşekkür ederim , şuan aracın içiyle uğraşıyorum bitince , yine burdan devam ettireceğim![]()
34 TE 3516
Emek var masallah
Zalimler için yaşasın cehennem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)