arabanda sende çok narin bi insansın kardeşim
maşallah
Eline emeklerine sağlık . Baştan sonra okudum devamını bekliyoruz..
aynı model aynı renk tam bizim mahallede var her gördükçe senin yaptığın işlemler geliyor gözümün önüne her seferinde maşallah diyorumeline emeğine sağlık...
Maşallahı var arabanın. Yaptığın herşey tabiri caizse cuk oturmuş
bende de 2004 modeli var fakat otomatik olduğu için oynamak istemiyorum zaten pek fırsatımda yok![]()
gerçekten çok samimi bir anlatım olmuş çok beğendim.Allah kaza bela vermesin maşallah![]()
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Anlatım ve araca olan sevgi çok hoş maşallah dostum![]()
E tabi bir süre sonra o halinden de sıkıldık tekrar renk gelsin dedik ve sinyalleri tekrar kapladık
![]()
Kaplamacı arkadaş emekleri ve uğraşları sonucu hyundai amblemini de kaplamak için benden izin aldı , kaplamadan daha zor oldu beni ikna etmesi ama başardı..
![]()
![]()
Ertesi gün söktüm zaten
Yine bir süre böyle gezdik
![]()
Almam gereken jant vardı ama durum olmadığı için kısa bir süre erteledim ve kaşıntı yine devam ediyordu.
Ne yapsak ne yapsak ?
Bu sefer de farlardaki folyoyu sökelim bakalım nasıl olcak dedik ve söktük , bence çok daha iyi oldu
![]()
![]()
![]()
Vee yine olan oldu lip çok kısa bir süre sonra tekrar kırıldı
![]()
Tekrar yaptırdım tabi , ben yaptırdıkça kırıldı ben yaptırdıkça kırıldı ama inatla yaptırmaya devam ettim , nedense.
Evet ne kaldı geriye , tabii ki bir jant.
Azda olsa ofsetli bir jant istiyordum , ilk akla gelen bbs fakat ben çok kullanılmayan ama yakışacak güzel bir jant aradım durdum sahibindeni ezberledim sayılır , jant sitelerine girdim çıktım derken içime sinen bir jant buldum !
Konig candy , sarı. Fakat büyük bir sorun var , jantın bijon aralığı 4x100 , aracımın bijon aralığı 4x114.3 . İğrenç bir bijon aralığım vardı.
Kafaya koydum bu jantları takıcam , siteyede üye olan denon nickli yusuf abi 4x100 flanş yaptı.
Flanş + jant +ince yanak lastik , maliyetini kabataslak hesapladım.
3 aylık harçlığımı bir kerede aldım , üstüne bisikletimi sattım , boks standımı sattım , üstündeki jant ve lastikleri sattım farklı jant alıp karla sattım ve parayı denkleştirmeye çalıştım.
Jant lastiği sattığım için , araba 2 hafta kadar bir süre sitede taşların üstünde yattı
Devamı geliyor
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
maşallah kesinlikle ilgi çekici olmuş rollingde de yoldada bir kaç kez denk geldim.
3. kısım eklendi , sığmadı burdan da devam edeceğim
Teşekkür ederim
Canlı başka tabi
Saolun
çok teşekkür ederim
Teşekkürler
Geliyor
![]()
çok uykum geldi , şimdi devam ediyorum
![]()
34 TE 3516
Teşekkür ederim
Saolasın
Daha keyifli olmasının sebebi daha zahmetli olması sanırım
birazdan jant geliyor
Teşekkür ederim abi sende öyle
Saolun
Teşekkürler
geldi geliyor
Çok teşekkür ederim![]()
Bu da otomatikZaman çok önemli..
Saolun
Teşekkür ederim
Geliyor
Teşekkür ederim , sizinde aracınız çok güzel gidiyor maşallah![]()
34 TE 3516
Fatih heyecanla okudum kardeşim bende harika yazmışsın devamını bekliyorumMaşallah elentraya
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
taksi çıkması olduğunu neden gizliyosun milletten fatih ? Bide taksiden çıktıktan sonra 8 takla atmadın mı bununla mudanya yolunda ? Hatta metro yolunun üstünden uçmuştun karşı şerite ?![]()
![]()
Maşallah kardeşim, ne yapsan oluyo.. Zevkli adamsın vesselam
maşallah
99 yılında aynı renk 1.6 otomatik sıfır almıştık
çok sevdiğim arabalarımızdan biriydi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Saolasın melih
Hahah
Eyvallah
Lipten çok çektim ya , ama şuan huzura kavuştum
Teşekkür ederim , güzel araba ama Türkiyede pek tutulmadığı için değeri bilinmiyor
Teşekkür ederim
4.kısımıda tamamladım hala bitmedi , devamı birazdan gelecek![]()
34 TE 3516
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)