yaa niye bittiki devamı nerde![]()
Araba hazır taşların üstünde dururken düşündük , sarı janta sarı kaliper olmaz tabiki.
Ne yapsak ne yapsak , bulduk rengimizi yine.
Vişne çürüğü
Jantlardan önce lastikleri alalım dedik , güzel fiyata sıfır gibi lastik denk geldi tamda istediğimiz ebat.
195/45/16 kumho lastikler.
Lastikleri almaya 3 arkadaş tren ile gittik.. Biraz muhabbetten sonra aldık , trene lastikleri sokmak istemeyen bir güvenlik vardı ama bir başka güvenlikle hemen içli dışlı olup soktuk lastikleri istasyona bindik trene , garip bakışlar , saçma sapan espriler sonucunda indik birde otobuse bindik sonunda evin önüne geldik.
Yıkayıp odama koydum , bu sırada izmit körfez pistine gitmiştik tek bulduğum foto bu
Yine sahibindende boş boş gezerken istanbulda bir jant sitesi buldum ve burdaki fiyatın 200tl(benim için az para değil) daha az bir fiyata buldum jantları , en başta korktum dolandırıcıdır diye ama arayıp detaylı bilgiyi aldıktan sonra güvendim ve siparişi verdim.
İşte geldi
Hemen lastiklerle birleştirdik
sıra takmaya geldi büyük bir hevesle taktım , taktım ama olmadı. Başlarda da söylediğim gibi bu arabada hiçbirşey 1 kerede olmadı.
Spacer ı taktığımızda diskteki vidaya değdiğinden tam oturmuyordu.
Gittik setskur vida aldık , boyu yetmedi gittik birdaha aldık sonunda oldu , spacerlarıda taktık vee jantlarıda takıyorum
Evett taktımm
Fakat büyük bir sorun vardı , spacerlarında etkisiyle jant çok az dışarda kaldığından çamurluklara aşırı derecede sürtüyordu , yamasız asfaltın eğiminde dahi sürtmeye başladı.
Kamber parasını ayarlayana kadar mecburen 2 gün böyle kaldı , sadece sanayiye gidip geldim.
Koray AKGÜN (131mirafiori) ilk elantraya binişi
Tekrar hayrettin ustaya kamber için gidicez fakat yol uzun , o yolda bu jantlarla gidemeyiz..
Arkalar daha aşırı sürttüğü için arkalara tenek koyduk öylece gittik
Akşam götürdüğümüz için arabayı ertesi gün almak üzere bıraktık..
Drift spec
Bu sırada bitmeyen kaşıntı devam ediyordu , tavana thule sepet koymak istedim.
aradım biraz aşırı pahalı , sepet alıp öne thule yazdırayım dedim , derken sahibinden de bu tavan barlarını buldum , fiyatıda uygun geldi ve yakışacağını düşünerek hemen aldım , hayrettin abinin orda üstüne sadece nasıl duracak diye koyduk , daha sonra sanayide taktık
Hayrettin abi çok çıtır diye tabir edebileceğimiz bir kamber ayarı yapmış.
Daha fazlasının olamayacağını anlattı , bunların yayları hondalara göre daha kalın olduğundan bu kadar ancak oluyormuş tamam dedik aldık .
Bu arada fark ettiyseniz yine lip yokBir süre böyle devam ettik ,
Devamı gelecek![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Şirketteyim fotolar gözükmüyor ama yazılarını o kadar keyifle okudum kiçok akıcı ve içten yazmıssın
Aracını görmesemde ortada ciddi bir emek var bizede masallah demek düşer
kazasız belasız kullanın..
☻/
/▌
/ \
Maşallah.
Arabada, konuda çok güzel![]()
Ne LİP'miş Arkadaş Ben Burdan Sıkıntıya Girdim Artık![]()
maşallah aracına , ön plakalık kare olursa daha tatlı olur gibime geliyor![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Teşekkrü ederim
Devamı geldi , biraz daha var
Çok teşekkür ederim
Beyendiğinize sevindim , teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Geliyor
5 lip değiştirdim , 6. sında huzura erdim
Geliyor
Oldu zaten birazdan devam ettiğimde fotolar gelir , teşekkür ederim![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Haci lip konusunda ısrar etmesen sıfır Elantra alırmışsın sankiMaşallahı var ama.
Maşallah elinize sağlık keyifli bir anlatım yapmışsınız devamını merak ediyorumAllah nazarlardan korusun güle güle kullanın
Çok sürekleyici ve dikkat çekici bi o kadarda etkileyici bi ilişkin olmuş Elantra'yla cidden çok emek harcanmış bi araba Allah kaza bela göstermesin..
Ama bi türlü denk gelip tanışamadık valla seninle![]()
kanka cidden senin liple ilişkin var en son taktığını kırma gibi şansın yoktu ama onuda kırdınmı yoksa![]()
Takipteyiz![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)