Bro çok çirkin bu yaa :)
Printable View
Bro çok çirkin bu yaa :)
maşallah ya çok güzel
Allah kaza bela göstermesin maşallah :)
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek..
Teşekkürler, gündüzleri hep orda bekler beni :)
Teşekkür ederim toprağım,
Hmm bende sizin aracı görüyorum, teşekkür ederim sizin araçta fena :)
bende önceden sevmezdim bu angeli ne olduysa oldu artık angelsiz olunca hoşuma gitmiyor :)
jantlar ya evet RC olcak inş. ilk hetapta jant sonrasında boya koruma ile devam :)
Çok teşekkür ederim boya korumadan sonra merak ediyorum bende nasıl olacak bakalım :)
Evet arkadaşım benimde, titiz bir kullanıcıdır Önder'den araç alınır :) temiz bir 106 GTİ arıyor sanırım, güzel dilekleriniz teşekkür ederim.
Ugly RC :)
masallah allah kaza bela vermesınde su guzelım RC yi su jantlarla harcamayın lutfen.en acilinden 206 RC jant ıstıyor arac:)
Çok temiz gözüküyor , maşallah
masallah rc jantıyla daha guzel olcaktır :)
Masallahi var aracin cok diri bu kasa 206 olupta boyle temizini gormeyeli epey olmustu :)
Kazasiz gunlerde kullanasin.
Orjinal farlarla daha güzel olur bence. Maşallah.
Çok teşekkür ederim. RC arasam bulamazdım heralde düzgün.. arkadaş satıyordu niyetim yoktu fazla ama hep ilanlarda geziyorduk demekki ona kısmetmiş :)
Teşekkürler Dostlar :) aynen ilerleyen zamanlarda RC jantlı olacak inş. fakat bu jantlarada alıştı gözüm son zamanlarda :))
Harikaaa güle güle binmen dileğiyle
hemen hemen her çarşıya çıktığımda görüyorum orion otoparkında alımlı bir rc'ye sahipsiniz rabbim kaza bela vermesin.
orjn rc jant istior.
Çok diri duruyor maşallah..
Maşallah 10 numara...:)
dün orionun orada gördüm .. yakışıklı , güzel duruşu vardı.. kazasız belasız...Maşallah
Maaşallah hemşo kazasız belasız...
maşallah kazasız belasız ...