206 yı tekrar sevdırdı rc jant ıle tamamlanır araç. kazasız belasız kullanın
Printable View
206 yı tekrar sevdırdı rc jant ıle tamamlanır araç. kazasız belasız kullanın
RC Jant & Teneke günceli gelsin :)
Maşallah, çok düzgün duruyor..
RC candır ;)
Hayırlı olsun jantlarınız. 307 jantı takmışsınız galiba. 6.5" o jantlar biliyorsunuz değil mi?
maşallah boncuk gibi allah kaza bela vermesin ;)
maşallah kazasız belasız ...
maşallah rc ye ..sanırım dün burger in otoparkında duruyodu yanılmıyosam ;)
Ey maşallah.. Çorluda geçemediğim tek araç :D
Teşekkür ederim evet biliyorum sorun değil bence çok kullandığım 2. takım bu :) önceki aracımada almıştım.
Teşekkürler. RC candır :))
Önünden geçtimde parketmedim hiç :)
sanada alcaz bi ara şu gel gitlerin bitsin. seninde içinde var bi RC aşkı :D
Şu renk çok hoşuma gidiyor maşallah :)
Maşallah çoook temız.. :)
hayırlı olsun kazasız belasız ...
206ya yakışan en iyi renk bence. bu renk gti olsa kesin alırdım yahu :D teneke style iyi olmuş kazasız belasız bi launch control yapda çatara patara mükemmel olur
maşallah kafa tenekelerle biraz daha basılsa çok daha iyi durur.
Maaşşaallah neşeli duruyo :)
n/a ön far takımı +jant ile çok çok daha iyi durucağını umuyorum
ayrıca resimlerde shop var sanırsam koyulaştırılmış geldi resimler
hayrlısı olsun msallah
Sağol sinan başkan :)
Teşekkürler :)
Coil yapabilirim karar aşamasındayım :)
orjinal farları düşünmeye başladım son zamanlarda Angelda bi yere kadar alıp yapabilirim. Angellar yedekte kalır :)
Resimlerde keskinlik, arka ışıklandırma ve fil efekti var sadece, Teşekkürler herkese :)
Bir akşam aileye ait, sedan ''memur spec'' clio ile tur atarken gördüm. Yanına yaklaşmak için baya bi sıkıştırdım lpg'li cliomu. Yaklaşıp Techtenmisin diye sordum. Çektik kenara konuştuk. Aha bi baktım eskiden arkadaşım çıktı. Fazla muhabet şansıda bulamadık o gece.
Yollarda tanışan tech üyelerini o akşam anlamıştım. Nasıl güzel hislerle tanıştıklarını. Daha önceden tanımadığım bir arkadaşım olsaydı da güzel olurdu. Şimdi daha güzel fotolarla aracını inceleme fırsatı buldum. Fena alet. Buradan da slm sana dostum :)
zevk işi sonucta ama bence angeller cok hoş durmus.angellerin modası gecti densede mercekli far sonuc olarak yolda giderken aydınlatma konusunda orjınal fardan daha iyi.masallah aracınız cok guzel RC jantlarla cok iyi durmus