Maşallah aracın güzel kazasız belasız compact iyidir benimde eski göz ağrımdır :)
Printable View
Maşallah aracın güzel kazasız belasız compact iyidir benimde eski göz ağrımdır :)
eski compact ımı keşke satmasaydım diye içimden geçirdim resimleri görünce,
kazasız belasız inşallah
Maşallah aracınız çok güzel bu compactların kendine has bir özellikleri var mı ? Yoksa aynı bmw serileri gibi mi ?
maşallah , gayet güzel olmuş ...
kazasız belasız , sürüşleriniz olsun ... güzel günler dilerim yakışıklı ile :)
Aracınız çok hoş maşallah Allah kaza bela vermesin, orjinal jantlarla bile harika bence :)
Maşallah kazasız belasız
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin :)
Hepinize çok teşekkür ediyorum.Orjinal jantlarını bende seviyorum fakat benden önce jantlar çok işlem görmüşler ve en ufak birşeyde çatlıyorlar.Birbakıma mecburiyetten jant değiştireceğim,almışken güzelini yakışanını almak istiyorum.Jant önerilerinize açığım :)
Kazasız,keyifli sürüşler.
komple m paket mavisi de bende var...
siyah da iyi duruyor, kazasız belasız..
bu arabayı yoldan çıkarmak, imkansız gibi bir şey.
guzel gunlerde kullanin,oldukca guzel duruyor.
Maşallah kazasız belasız kullanın kış gelmeden almak istediğim bir araba :)
haraç hoşuma gitti bakımlı olduğunu belli ediyor :) inşallah o jantları takarsın çok yakışır :) maşallah diyelim :)
maşallah kazasız belasız
Jantların aynısını takın bence M tamponları da ayrı güzel oluyor diğer 3 serilerinden daha hoş oluyor bence..
Benim fetişim var bu E46 ///M compactlara kendimden geçiyorum ben bir buzlu su içeyim..
maşallah kazasız belasız sürüşler..
çok güzel bi arabaya sahipsiniz maşallah
Teşekkürler herkese :) bu jantı bulmak biraz sıkıntılı ve maliyetli bir olay.Olmuşken hafif ofsetli olsun bide 18 olsun derken 6-7 aydır karar veremedim hangi jantı alacağıma.Bir ara satma durumum oldu arabayı degiştirme amaçlı,dün en az 1 yıl daha bineceğim kesinleşince konu açtım.
Jant tavsiyelerinizi bekliyorum hâlâ :)