-
:) bizim de bi tandıık aynı bu kasa 3.16 ti compact aşmıştı ilk aldığın herkes tepki gösterdi tek kapı çirkin cart curt vs vs sonra herkes aşık olmaya başladı :) tek kapı olması gösterişli olması :) herkes etkilendi :) yani çok severim compact ı ben :) allah kaza bela vermesin :)
-
Saçma sapan konuşan çok insan oldu ''bunun yarısı nerde,toplama araba bu'' gibi şeyler söylediler.Yıkılmadım yılmadım.Arabamı seviyorum.İnsanlarada Compact aşkı aşılıyorum :)
-
Maşallah biladerim. Cidden çok temiz, özenle baktığın ve bindiğin bir araba :) Oda seni üzmüyor :) Okulun önünde bizimkilerin durduğu günü hatırlıyorumda :D Pek bi zalımdılar. Tekrar kocaman maşallah :)
-
Eyyvallah panpa :) Sende en az benim kadar iyi bakıyorsun aracına.Ankaraya gelirsen fotoğraf çekimine çıkalım artık vakti zamanı geldi :)
-
Bence Bmw'de csl i tek geçiyorum :)
-
Csl çok düşundüm fakat daha fazla ofsetli jant istiyorum galiba.Lm,Lm-R tarzı.Jant seçmek gerçekten zormuş :)
-
Araç şuan GMG Garage da.Hexis simli siyah kaplanacak bitince fotoğrafları yükleyeceğim.Bakalım nasıl olacak :)
-
Maşallah araca , yeni rengini merak ettim:)
-
Teşekkürler,bende merak ediyorum valla işin açığı :D Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
-
maşallah çok güzel araç Allah kaza bela vermesin =)
-
Teşekkürler cümlemize.
Kaplamadan Spy fotoğraf geldi yarın teslim alıcam kısmetse :)Çekim iyi değil babam çekmiş pek belli olmuyor.
http://s10.postimage.org/6twquihq1/I...926_132344.jpg
-
Birde bu renk göz önünde bulundurularak jantlar için plasti dip renk önerilerinizi bekliyorum.
http://s15.postimage.org/ih8fc4x5n/5...62845574_n.jpg
-
Oncelikle kazasi belasi bnmen dilgiyle bnde 1.5 sene kadar kullnadm sorunsuz bir sekilde kimseden bir tepki almadim herkez donup donup bakiyordu kim ne derse desik sadece satarken epey bi zorluyor biraz sans isi :) bnce lutfen su lm tarzi janti gibi bir kant takip arabnin asaletini kacirmayin orjinal bme jantlarndan bdeneyin 3.35 olur csk olur karpuz jant zaten yikim olur :) kolay gelsin
-
bende compactları cok sevıyorum ama sadece satarken kısmı benı dusunduruyor. bu arada aracın bitmiş halini de çok merak ediyorum. kolay gelsın kazasız belasız :)
-
maşallah kazasız belasız..
-
Allah kaza bela vermesin güzel araç maşaallah. Ben de severim Compactları ama Mtech olmayınca pek çekici olmuyor. Bence bu jantları düşühüh derim. 18" de var sanırım ama bence 17den yukarı çıkmayın.
BBS üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.100 TL Mağazadan satılık sıfır - 94132866
-
Teşekkürler dilekleriniz ve önerileriniz için.Bu ara jant almaya fırsatım olmayacak galiba onun yerine yukarıdada belirttiğim gibi üstündeki orjinal M jantları boyamak için Plasti Dip renk önerilerinizi bekliyorum.
-
-