Maşallah çok güzel :) Yeni BeBe hayırlı olsun abi :)
Printable View
Maşallah çok güzel :) Yeni BeBe hayırlı olsun abi :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
haha ibo saldirmis yine...burdan da yazayim hayirli olsun bro...
hayırlı olsun
maşallah kazasız belasız
maşallah ama önlogosuz olmamış sanki :)
çok düzgün görünüyor nazar değmesin ...
maşaallah kazasız belasız
hayırlı olsun kazasız belasız...
Hayırlı olsn Görkem kazasız belasız , maşallah
Hayırlı olsun..
Masallah.Kazasız belasız..
Maaşşallah diyelim Görkem'cim çok güzel yeni makine güle güle bin..Amaaa taşşş gibi hgt' yide yaşlı yaptınya ne diyeyim hgt den çıkan sesi çıkarsında görelim bakalım genç araban :soru: :icon_tup:
kazasız belasız.bide gücünü gösteren bi yapısı olsa tam olcak :)
Hayırlısı olsun güzel seçim :)
saolasın izzetim ;) ibo saldırmıyo kaldırmış bekliyo :D
teşekkürler
:icon_tup:
bi kaç kişi daha logosuz iyi olmadığını söledi şimdilik benim hoşuma gidiyo ilerde değişik bi alternatif bulursak belki değiştiririz
çok teşekkürler araç hatasız denicek kadar temiz gerçektende ;)
kardeşim çok teşekkürler,, fiat team ölmez ama opel aldık diye dışlama beni :p :D
çok sağolun
teşekkürler abim,,,elimizdeki mevcut en eski araba o olunca öle bi laf çıkmış elimizden :p :D 5 senedir binince artık yaşlanmış geldi belkide ;) genç dostumu bırak dünya üstünde sayılı araç hgt den çıkan sese yaklaşabilir sende biliyosun o konuda eline su dökemezler :)
evet GTC ler biraz sade araçlar ama aracımdaki body kitle bu sadeliği aştığını düşünüyorum,en azından benim için :),,yan marjpiyeller ve arka spoyler zaten OPC ile aynı,,bi ön arka tamponla tamamen OPC ye de dönebiliriz :)
teşekkürler ...
Maşallah kazasız belasız.. Z20LEL 'i de bende :) OP.EL ini :)
Aracına yaptıklarını paylaştıkca takibinde olacagım.
maşallah cok guzel renk denk gelmiş gtclerin cogu siyah oldugundan bu daha ilgi ceker maşallah hayırlısı olsun :)