Maşallah çok güzelYeni BeBe hayırlı olsun abi
![]()
Maşallah çok güzelYeni BeBe hayırlı olsun abi
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
haha ibo saldirmis yine...burdan da yazayim hayirli olsun bro...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
hayırlı olsun
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşallah ama önlogosuz olmamış sanki![]()
Maaşşallah diyelim Görkem'cim çok güzel yeni makine güle güle bin..Amaaa taşşş gibi hgt' yide yaşlı yaptınya ne diyeyim hgt den çıkan sesi çıkarsında görelim bakalım genç araban![]()
![]()
kazasız belasız.bide gücünü gösteren bi yapısı olsa tam olcak![]()
saolasın izzetimibo saldırmıyo kaldırmış bekliyo
![]()
teşekkürler
bi kaç kişi daha logosuz iyi olmadığını söledi şimdilik benim hoşuma gidiyo ilerde değişik bi alternatif bulursak belki değiştiririz
çok teşekkürler araç hatasız denicek kadar temiz gerçektende
kardeşim çok teşekkürler,, fiat team ölmez ama opel aldık diye dışlama beni![]()
çok sağolun
teşekkürler abim,,,elimizdeki mevcut en eski araba o olunca öle bi laf çıkmış elimizden![]()
5 senedir binince artık yaşlanmış geldi belkide
genç dostumu bırak dünya üstünde sayılı araç hgt den çıkan sese yaklaşabilir sende biliyosun o konuda eline su dökemezler
![]()
evet GTC ler biraz sade araçlar ama aracımdaki body kitle bu sadeliği aştığını düşünüyorum,en azından benim için,,yan marjpiyeller ve arka spoyler zaten OPC ile aynı,,bi ön arka tamponla tamamen OPC ye de dönebiliriz
teşekkürler ...
Maşallah kazasız belasız.. Z20LEL 'i de bendeOP.EL ini
![]()
Aracına yaptıklarını paylaştıkca takibinde olacagım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)