ailecek S13 leri severiz![]()
lsd siz bi hiçsin yan die bşy yok.. farların mekanizması yaşından dolayı böyle oluyo hangi tarafın çubuğu arızalı ise o taraf içe çöküyo, servis bile anlamıyo düzgünce bundan. standart turbosu olan t25 zaten hiçbi işine yaramaz. arkadaşımızın s13ü de değişmelere uğrıcak umarım, kilit yapıcak, yay yapıcak.. bütçe işleri bunlar...umarım daha da güzel olur mach.
sakın lsh felan yaptırım deme asıl ona vercegın paraya yazık yanı maşallah
www.honda-tech.com
lsd sorusu için, lsd tabıkı yan için cok buyuk bır unsur ve zorunluluk.. ama sen idare edecek sekılde dıe sordugun ıcın cevabım ewet idare edersın açık diff ile.çnk ben açık dıff ile kavşak etrafında 4 tur attıgımı bılıyorum o da araba geldı dıe bıraktımyanı ıdare eder ama tam suruş karakterını lsd yı takmadan anlayamazsın hıcbır zmn... onu takınca aracın karakterı deısmıs gıbı gelıcektır sana muhtemelen...
turbo sorusu için, tabıkı modıfıyede sınır yok insan hep daha fazlasını istiyor..şimdi benım aracımda gt28 olsa iyi olmaz mıydı
surus ozellıklerı sorusu ıcın, tamamen his ve reflex gerektıren bır araç... önden çekerler gıbı lımıtte kullanımı kolay deıl.. çunku ztn araç drift için tasarlanmış...
iç kısım ise, walla ben araç yurusun de dıger unsurlar teferruattır dıyenlerdenım.. o yuzden koltukları yırtık pırtık olsa da hiç farketmez bnm ıcın![]()
umarım yardımcı olabılmısımdır... (burda benden çok daha tecrubelı abılerımız varken bana söz düşmez ama...)
"It's not what you drive but how you drive it..."
kazasız belasız cezasız güzel surmelerbence sade guzel!!dedıklerınız zmaanla olur ve olcak gıbı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)