Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Hepimize kazasız belasız günler diliyorum. Şu an için arkadan çekim foto mevcut değil. Kısa zaman içerisinde çekerim.
Printable View
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Hepimize kazasız belasız günler diliyorum. Şu an için arkadan çekim foto mevcut değil. Kısa zaman içerisinde çekerim.
kazasız belasız maşallahı var nazarlık vardır inşallah :)
arka tampon komple farklı usdm lerde tek fark reflektör degıl komple şekli usa guwenlık yasaları yuzunden farklı,jdm evo 9 mr oldugu takdırde arka tampon farklı oluyor birde.(oda bızım tr dekı evo 9 ların arka tamponu)
ön sis farı yıne mecburı amerıka da,keza arka silecekte..
sr lu olması burulma dırencını dusuruyor arabalarda,yanal g si sr lu arabalarda daha dusuk..
imrenmıyoruz:P
maşallah kazasız belasız çok güzel
maşallah kazasız belasız
Burakcim hayirlisi olsun, anlattigin kadar varmis hakkaten. Ben daha once gormustum araci havaussu tarafiydi galiba, sunrooffu fark etmedim arac siyah diye ama diger detaylar osgurun dedigi gibi. Kazasiz belasiz kullanirsin inşallah.
maşallah.mükemmel bi aracınız var.ve tek.kazasız belasız keyifle binmek nasip olur inşallah
Daha bugün Mavişehir/KSK'da gördüm bi tane. Maşaallah jantlar filan 10numara olmuş
Evo hastası olarak gerçekten çok beğendim.Kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar. Daha iyileri ve güzelleri size nasip olur inş.
masallah cok guzel : )
fotolara bakarken tavanı gordum ana tavanı actırmıslar dedım acıklamayı okuyunca cok beyendım : )
Maşallah, çok özel ve güzel bir araç :)
Allah kaza bela vermesin
maşallah kusursuz duruyor kazasız belasız
Teşekkürler. Hepimize kazasız belasız..
siyahın asaleti maşallah..
maaşallah aracınız cidden gözalıcı
beni de en çok sunroof olması şaşırttı :)
Maşallah. Yürümek isterim?
Hem temizlik, hem güzellik, hem performans bir arada :icon_tup:
Maşallah gördügüm en temiz evo lardan :)
maşallah ;) kazasız belasız kullan
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Cümlemize kazasız belasız günler. Yürümek konusunda benim için biraz daha erken gibi :)
Maşallah normalde kırmızı evoları severim ama bu gerçekten mükemmel duruyor
Sunroof lu Evo 8 şaşırdım valla
çok asil duruyor... Maşallah..
Araç yurtdışından Türkiye ye giriş yaptığı için sunroof mevcut. Diğer güzel dilekleriniz için ayrı ayrı tşk ediyorum. Yürümek konusunda dediğim gibi araca alışmam lazım. Yinede tşk ederim.
maşallah.. jant seçimide gerçekten çok hoşuma gitti. kazasız belasız kullanımlar diliyorum.. sunroof için imremdim baya kusura bakmazsınız inşallah :)
Masallah jantlar cok güzel :)
uuuuuu tertemiz maşşallah
maşallah sunrooflu olması çok iyi ...
4x4 te farklı ebat jant lastik sıkıntı olmuyor mu ?
maşallah kazasız belasız günlerde kullan ;)
maşallah Allah kaza bela vermesin 10 numara hatta jantlarla 11 numara olmuş tekrar maşallah
Muhteşem Ötesi :)
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah çok güzel,kazasız belasız kullanın inşallah.
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu arada Evo ile birlikteliğimin sonuna geldim gibi görünüyor. Hafta içerisinde işyerimden birine satışı verebilirim.