Allah kaza bela vermesin,maşallah.
maşallah kazasz belasız
Maşallah kusursuz bi makina![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Masallah cok guzel, siyah evo 8 deyince aklima SU evO, ozgun ve icinde doyumun 4 bucuk attigi 45 dakika geliyor![]()
Tango-1 never dies.
Çok teşekkürler arkadaşlar. Cümlemize kazasız belasız sürüşler. Evo sahipleri ve bilgeleri gerekli açıklamayı yaptı bile![]()
2001-Opel Corsa Sport
1998-Honda Civic 1.6 ies
2001-Opel Astra Bertone
1998-Citroen Saxo VTS
2005-Mıtsubishi Evo 8
2012-Volkswagen Jetta TDİ
2013-Seat Leon TSİ
2005-Opel Astra 2.0T
Araç usdm, ön farda sinyallerinin yeri ve arka tampon reflektorleri farkli. Bir de arka tampon jdm olmuyor ama TR ye giren 8 ler hep gsr paket olduklari icin TR deki 8 lerden bir tek far ve arka reflektorleri farkli. Tabi unutmadan TR deki tek sunrooflu Evo sizinki sanirim. Araç buyuk ihtimal SSL paket olabilir. ( sun, sound, light ) ön farın icinde sis fariniz mevcut mu acaba?
Sunrooflu olmasi burdaki tum Evo kullananlari imrendirdigine eminim
Masallah diyorum, agiz tadiyla bininjantlar da 10 numara olmus et degerleri nedir acaba?
Bir de arka cam silecegi var mi?![]()
Maşallah çok güzelmiş sadece koltuk döşemelerinin rengi biraz sırıtıyor o kadar Allah kaza bela vermesin sunrooflu evo nun havasıda başka oluyormuş![]()
dikkatimi çekti devir göstergesinin orada acd geçiş'i gösterir sizinkinde göremedim farklı bir yerde mi acaba?
☻/
/▌
/ \
Tüm bilgiler için teşekkür ediyorum. İlk evom olduğu için bu bilgiler beni ciddi anlamda aydınlattı. Jant konusunda çok fikrim yok ama önler 8.5 arkalar 9.5 offset. Enkei Raijin modelidir. Bu arada arka cam sileceği mevcuttur. Ön far sis konusunda şu an için net bir bilgim yoktur.
2001-Opel Corsa Sport
1998-Honda Civic 1.6 ies
2001-Opel Astra Bertone
1998-Citroen Saxo VTS
2005-Mıtsubishi Evo 8
2013-Seat Leon TSİ
2005-Opel Astra 2.0T
Gösterge tablosunun sol tarafında bulunuyor. Fakat gösterge panelinde mevcut değil. Az önce araç sahibiyle görüşüp durumu izah ettiğimde gösterge panelinde geçmiş zaman içerisinde bir arıza oluştuğunu , 2004 model acd göstergesi bulunmayan gösterge paneli bulup taktiğini belirtti. Söylediğine görede 2003 ve 2004 modeller gösterge panelinde acd tablosu bulunmuyormuş. Bende sizin sayenizde öğrenmiş oldum.![]()
2001-Opel Corsa Sport
1998-Honda Civic 1.6 ies
2001-Opel Astra Bertone
1998-Citroen Saxo VTS
2005-Mıtsubishi Evo 8
2013-Seat Leon TSİ
2005-Opel Astra 2.0T
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)