sıkıştırma orjinal kalarak yapınca sonucu merakla beklıyorum şimdiden hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Printable View
sıkıştırma orjinal kalarak yapınca sonucu merakla beklıyorum şimdiden hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Maşallah,farklılık iyidir.:)
Allah kolaylık versin
emeğinize sağlık kolay gelsin
maşallah.inşallah istediğiniz gibi olur.kolay gelsin
maşallah hayırlı olsun proje çok güzel inşallah kazasız belasız biter ilk marşta çalışır. Specler hakkında bende bekliyorum neler var canavarın üzerinde :)
Maşallah. Maliyetini ben de merak ediyorum
Hayirli olsun Allah c.c. Agiz tadiyla binmek nasip etsin takipteyim
Tekrar hayırlı olsun kanka,kazasız belasız sıkıntısız iyi günlerde yanla inşallah =)
hayalımdekı projelerden. e39 tutkunu oldugum bır arac fakat hantal dıye almıyordum. aracın vıdeosunu merakla beklıyorum
mert varsa işin içinde sorun yok demektir hayırlı olsun:D
arkadaşlar detayları dediğim gibi mert yazacak inş bugün cooler sistemi bitiyo akşam üzeri powermode ve enjektör montajı yapıcaz tam gaz devamm ediyoruz :)
hayırlı olsun dostum allah utandırmasın ..
Maşallah maşallah. Allah yardımcınız olsun.
Proje hakkında bazı detaylar;
Arac 528i m52b28 motor. Aliminyum blok.
Kitlerimizde stok motor araçlara 0.5 - 0.6bar ( 7 - 9psi) basınç uyguluyoruz. Bu basınclarda 100 - 130 bg güç alabılıyoruz. Buda stok halınden sonra yeterınce tatmın edıyor.
parcalar;
tt manıfold
57 mm precision turbo
ext wastegate
sureyya ıntercooler borular ve 76mm egsoz
320cc bosch enjektor ev1
powermod beyın
hks fıltre
Bu araç bmw olarak 17. aşırı besleme projemız.
maşallah ya araç zaten 5.28 üstüne birde turboyla düşünemiyorum aynı zamanda yakıt konusundada düşünemiyorum :) ama tatmin etmek için yapılan bi proje sanırım pekte önemi yok yakıtın :)
Jdm worksun BMW turbolamak konusunda önceki projelere bakarak bi sorun yaşayacağını düşünmüyorum.hayırlı olsun sorunsuz problemsiz gazlayın inş :D
umarım beklediğiniz sonuçları elde edersiniz Allah utandırmasın güzel güzel videolarını bekliyoruz inş
videolara az kaldı inş bugün akşam bi aksilik olmazsa marş bascazz ,)