Bakıyorum bakıyorum lan diyorum bu işi 41 yapardı ama plaka yok sonra baktım Kaan ın yaşadığı yerde KOCAELİ yazıyor :D Harbiden basık bu yahu :D :D
Printable View
Bakıyorum bakıyorum lan diyorum bu işi 41 yapardı ama plaka yok sonra baktım Kaan ın yaşadığı yerde KOCAELİ yazıyor :D Harbiden basık bu yahu :D :D
Zevk meselesi arac sahibinin icine sinmisse gule gule kullansin bence gereksiz bukadar araba basmak ne cukurdan gecer ne kasisten avrupada yasasak neysede TR de arabayada yazik kendimizede bu yollar adami bel fitigi eder valla :D
Abi senin accente nolmuş ya oda yerlerdeydi. :) maşallah kartala.
Masallah...
Maşallah görüntü çok güzel de acaba sekmeden iç organlar değişiyormudur die merak ettim :)
yazık olmuş ve hiç yakışmamış
harbiden goruntu olarak guzel ama 1 video patlatsaniz super olur :)
kaan kardeşim üniversiteden beri muhabbetimiz var tam ruh hastasısın :) basıklık konusunda :)
Helal şahane olmuş.motor kulaklarinida az yukari kaynattirin karter yukselsin. dahada basarsiniz bu sayede. dahada basigini gormek isteriz saygilar!!1!bir!1 tura gerenk yok yengece duz gitmeyi ogretemezsin zaten ;)
Basıklık güzel bişey araca yakışmışta ama arabanla istediğin zaman istediğin yere gidemiyosan o kadar basıklığa hiç gerek yok :):)
yok artıkın :)) ya tamam ben düşünüyodum basmayı da bu kadar değildi :D ayrıca zaten böyle yapsak ne garaja gireriz nede garajdan cıkarız,mahalleye bile giremem yani :D hiç gerek yok :D