yakında inşallah gerek yok karter kaldrmaya slx tamponu takıp havaları 15e cekınce tampon oturur ztn yere :)
Printable View
Çok iyi ya arkaya ofsetli bir jant Adanalı olabilir demde ama olsun. Hafifte bir camber. Dediğin tampon of of 10 numara olur. Ama onler teneke kalmalı. Maşallah Allah kazadan saklasın çukurları sürmeden geçmeyi nasip etsin. İzlemek bile yeter bunu :D
Yaysız Kartal maşallah ya :D
biblo niyetine kullanmalık olmus bu kadar dip basık oldumu benm gözüme hos gelmiyo 2-3cm yuksek daha tadında olur kullanılabilriği artar hem
biraz basık olsa güzel olurmuş :D:D
doğan tamponun ne farkı varkı? benim bildiğim sadece sis yuvaları ve yıkama aparatının delikleri var. boyut v.s farkı yok.
Yuh air bile bu kadar basmıyodur herhalde :D
Şaka bir yana çok başarılı olmuş maşallah diyelim :)
duydukki araç sekerken içerde dili kopanlar olmuş :hahaha:
Bunuda gördük yaa tamam dır :D:D şaka bi yana maşallah cesaretlı basılmıs araç yolda giderken görmek isterım
maşallah. ama ön taraf azıcık yükselse iyi olur
maşallah kazasız belasız sürünüyor resmen :D
Siz stanceworks fotolarına baktınız sanırım ama onlarda havalı süspansiyon var :D yay yok diyince bende coil felan zannettim,direk yokmuş :D
cok yakında karterı catlatırsınız gibime geliyor önden cok az olsa yükseltmeniz lazım bence
ön lastikleride biraz inceltin sağa sola dönebilesiniz bari
ben olsam 1 bakla keserdim önle arkayı aynı yapardım falan filan
ön camada "okumadı sürünüyo" yazda bari tamamla işi kardeşim maşallah değişik olmuş :)
maşallah çok güzel olmuş kartal evrim gecirmiş cidden :)