allah sıkıntı vermesin.
Kazasız belasız öncelikle, zevktir lafım yok ;
Modifiye güzel , basıklık heleki dahada güzel. Ama bu tofaşların aerodinamiği 16' jantlara bile uyumlu değil orası surtuyo burasına dokunuyo vs. Arabayı bassan gergiden ses geliyo davlumbaza sürtüyo falan filan. heleki bu basıklıkta sen bi asfalt kasise , yada bi yol çalışmasına denk gelde döreyim seni(inşallah rastlamazsın )
tu 5333 gibi sadece fuar şov amaçlı zevk verir bu araç. binmeye kalksan hem binene hem arabanın kasasına eziyettir bence![]()
noluyor böyle olunca? Dikkat mi çekiyor araç veya yol tutuşmu artıyor ?tek kelime eziyet başka birşey değil
Kızmayın da bu kadar eziyete değecek bir görüntü yok bence araçta. Güzel bir jantla, tadında bir basıklıkla çok daha güzel olabilirdi...
teşekkrler arkadaslar![]()
hıc bısey oldugu yok basık arabayı sevenlerın yaptıgı dogal bısey yanı sız sanırım orjınalcısınız.. sız orjınalı ne kadar sevıyosanız bızde basıgı okdr sevıyoruzyada orjınal oluca ne oluyo ne zevk alıyosunuz orjınal bı araba kullanmaktan ? ben orjınal arabaya benzın koyup gezemıyorum acıyorum verdıgım paraya
kısaca zevk meselesı dıyelım
![]()
Tehlikedir Zarardır Doğrudur , Ama Çok İyi Olmuş MAŞALLAHAcil SLX Tampon İstiyor
![]()
kaç gun o dreksiyonu dondurmeyle savaş vercek merak ediyorumallah akıl versin
![]()
Mal ciddi basık.. helal olsun 10 numara duruyorda sürmesi tam işkencedir.
zevk meselesi tabii ama çok alçaltılmış araba yandan hadi neyse de önden çok kötü duruyor ya
bir de sokak aralarında, sıkışık trafikte veya sapaklarda eziyet bana göre
e tabii yol tutuş ve fren dezavantajı da cabası
ama şu 215 50 13 lastikler şahinlerde kesinlikle çok iyi duruyor o da ayrı bir konu![]()
Aracınız Sitenin İlk Defa Bu Yorumu Gören Aracı![]()
''çok az birşey yükselse saha iyi olur sanki''
eywallah saolasun aynen slx tamponu takılcak inş
bu ayar iyi))
bıtanede aynı renk sahın war yaklasık 3senedır bu basıklıkta
tesekkurler evet cok sıkıntı duz yolda bıle kıvılcım atıyo karter koruması.. 215 lastıkler durdugu yerde davlumbaza dayalı duruyor yururken sag sol yapıldıgını dusunursek durum vahim ..
canlı görsenız heryerden cok ıyı duruyordörtlülerle gidiliyo zaten
ama cok sıkıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)