Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı Arac pek dolasmıyor galiba hiç denk gelmedim çarşı içine pek girmiyoruz diyelim
BE ORIGINAL
ernc Nickli Üyeden Alıntı Masallah.. Kazasız belasız.. eyvallah saolasınız...
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Kırmızı. bi adım önde ya maşallah. Kırmızı iyidir kırmızı candır teşekkürler..
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı ALLAH kazadan beladan korusun Allah razı olsun..Cümlemizi kazadan beladan korusun...
Maaşallah çok güzel bir aracın var Allah kaza bela vermesin..
UtkuG Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın çok teşekkür ediyorum.
KAYA Nickli Üyeden Alıntı Maaşallah çok güzel bir aracın var Allah kaza bela vermesin.. Çok teşekkürler gray king
painkller Nickli Üyeden Alıntı Ne eksik ne fazla. maşallah. Ama nedense karartilmis far daha güzel geliyor benim gözüme. Çok teşkkürler...JDM karartılmış far+kare sarı sis iyi durmuyor kırmızı vtide..
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı Bebek gibi maşallah Çok teşekkürler
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı göko iyisin beee Teşekkür ediyorum gkhnblgn photograpy
Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Çoohoşş GKO'cum allah razı olsun Değerli kardeşim aramıza hoş geldin...
Mustafa Toprak Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Teşekkür ediyorum Mustafa Toprak photograpy
Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH !
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH ! Teşekkürler FV 1100' ede kocaman maşallah kazasız belasız...
VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Masallah kardeşim kazasız belasız bakıyosun aracına Eyvallah Faruk abi saolasın... Bakalım ki kırmızı canlı dursun
masallah cok dırı duruyor..
GÖKHAN 532 225 48 10 hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti 34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti -- 34 HK 4550 - cıvıc vtec2
kkingvtec Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler FV 1100' ede kocaman maşallah kazasız belasız... sağolasın hocam
allah nazardan saklasın çok canlı duruyor maşallah
artık corc-i zamanı cdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları