maşallah abi çok güzel duruyornacizhane tavsiyem güzel bir egzoz ucu
![]()
maşallah abi çok güzel duruyornacizhane tavsiyem güzel bir egzoz ucu
![]()
Tabiki;
9121769
Yaylarım Eibach Prokit, 30mm, işlem felanda yapılmadı takılırken, ancak önlere 2-3 cmlik bi işlem düşünmüyorda değilim, teşekkürler.
Az kaldı az.
Eyv. abi, en kısa zamanda marşbiyelleri ile yeni fotolarını ekleyeceğim.
Uç değilde çift çıkış bi Irmscher var, onu almayı düşünüyorum, seside öyle çok abartılı değil diyorlar, biraz maddi imkanlar kısıtlı kaldı şu ara, en kısa zamanda sıra o na geldi artık.Teşekkürler.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Maşallah çok güzel olmuş, biraz daha basılabilir.
Spoileri nerden temin ettiniz, baktım ama göremedim. Yazdıysanız da gözümden kaçmış olabilir.![]()
spoiler in baska acilardan fotografi var mi? keske ust kismi komple kaplasa tam istedigim model olurdu...
parca kodu icin cok tesekkur ederim
valla çok makbule geçer abi![]()
Çok beğendim maşallah emeğinize sağlık. Tavsiyem kafadan 2-3 cm basılsa tadından yenmez.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Maşallah nişanlımda da var bi tane, çok keyifli arabalar, otomatigi oldukça rahat.
Tango-1 never dies.
Konforumu bozmakta istemiyorum ama fazla değil 2 cm şart gibi sanki.
Eyv. sağolasın.
Eyv. teşekkürler.
Aynen öyle, sahip olduğum ikinci Corsam, keyif alarak kullanıyorum gerçekten, teşekkürler.
Aracın maşşalahı var bende yeni bi dti aldım
Mümkünse eğer ön farları nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz?![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Teşekkürler, hayırlı olsun aracınız.
Farları klasik yöntem; camlarını zorda olsa açtım, içerisindeki çerçeve kısmını matlaştırdıktan sonra siyaha boyadım. 01-02 modellerin farında sinyal kısmında bir kat daha cam vardır, senin aracında yoktur sanırım, o camıda transparan vitray boyası ile turuncuya boyadım. Eski silikonlarını temizleyip yeniden kaliteli bir silikon ile yapıştırdım camları. İşlem bu, diğer araçlardan farklı ve zor olan kısmıda camları çok sağlam yapıştırmışlar (Valeo farlardan bahsediyorum) camı açtıktan sonra gerisi kolay.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)