abi bugün osman abiyle baya araştırma yaptık yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum td04 downpipe uppipe sonrasında yazılım şimdilik aklımdaki setup.günlük kullanımı bozmadan biraz daha keyiflendirmek istiyorum.önerilerine açığım :)
Printable View
abi bugün osman abiyle baya araştırma yaptık yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum td04 downpipe uppipe sonrasında yazılım şimdilik aklımdaki setup.günlük kullanımı bozmadan biraz daha keyiflendirmek istiyorum.önerilerine açığım :)
td04 yerine stı coolerla birlikte vf35e fln geçsenize ?
coolerı değiştirmeyi düşünüyorum zamanla abi ama td04ün daha uygun olacağını düşünüyorum amacım günlük kullanımıda bozmadan bişeyler yapabilmek
sen vf35le günlük kullanımda sıkıntı yaşıyomusun abi yakıt vs?
Yaşamazsın kanka sıkıntı hatta daha rahat bile oluyor şöyle bir sorun olabilir belkı 3500 de dolup 6500 de vıtes atmak gıbı 99forester adına :) wrx yada sti cooler vf34 downpıpe ara borular sonada warex + yazılım tadından yenmez xt'n :)
komutan hayırlı uğurlu olsun iyi bir seçim yapmışsın.allah kaza bela vermesin
güncel fotolar 1.sayfadadır...
maşallah kazasız belasız... :)
resimler çok başarılı..
instagram'da forester tag'i ile taratınca çıkıyor :)
Forester'lara impreza süspansiyonları oluyormu ? Yabancı forumlarda 2004 impreza wagon coillerinin kullanıldığı pek çok araç var.. Bu konuda bilgin var mı ?
Şu görüntü bitiriyor beni :icon_rule:icon_rule
http://www.subaruforester.org/vbulle...82-medium-.jpg
Biraz zahmetlide olsa uygulanabiliyor :)
Ama ben olsam yükseltme kiti takardım :D
http://i198.photobucket.com/albums/a.../982007031.jpg
Coil için link;
Swapping out suspension? Lowering your car? Tips & Tricks Inside - Subaru Forester Owners Forum
@wromm tesekkur ederim pm atiyorum konuyla ilgili
drummer bakıyorum pm'e şimddi teşekkürler.
Hi-Lift yapınca da yol tutuş sıkıntı yaratmaz mı ? Sonuçta şehir içinde kullanılacak.
Bide şöyle bir risk var benim için istanbul trafiğinde kafam atarsa çıkarım tepesini birinin bununla :D:D
Ben foresteri basma taraftari degilim hos gorunuyor evet ama alcaltmak istemem,hi-lift hos gozukmuyor bence standart durumu gorunusu konforu gayet iyi
maşallah çok güzelmiş araç . ankara'da forrester 'a özel bir ilgi var herhalde yollarda o kadar çok görüyorum ki. allah kaza bela vermesin . projelerinizi takip ediyorum.
koray, adamın kafasını bulandırma; one öyle iğrenç görüntü yükseltmek fln :D