difüzör güzel olmuş jantlarda fena değil ama nasıl olsa plasti.dip..
şu an belki çok memnunsun ama görünümün güzelleşmesi aracı alçaltmaktan geçiyor bence..
birde bu forester larda 05 modelden sonra turbo yokmu acaba ben ilanlarda hiç göremiyorum?
Printable View
difüzör güzel olmuş jantlarda fena değil ama nasıl olsa plasti.dip..
şu an belki çok memnunsun ama görünümün güzelleşmesi aracı alçaltmaktan geçiyor bence..
birde bu forester larda 05 modelden sonra turbo yokmu acaba ben ilanlarda hiç göremiyorum?
Araci Basma konusunda haklisiniz bende cok guzel gorunecegini dusunuyorum ama coil alcak imkanim yok baska yollardan basip konfordan odun vermek istemiyorum.ayrica yuksek forester benim hosuma gidiyor.
Turbo butun modellerde var ama manuel vites bulmak konusunda sikinti var :)
tabi tabi zaten amortisör v.s. baya kıymetli bu aracta coil alıcak imkan olunca yaparsın inş..
Oem amortisörleri kenara koyup 2005 Wrx Amortisörleri ile Sti yayları kullanıp aracı basabilir ama bence tamamen gereksiz :) aksine mümkünse ben dahada yükseltirim :)
Mevcut yüksekliği ile kullanım keyfi paha biçilemez, tekrardan maşallah kardeşim güle güle kullan. Sıkıldığında ilk müşterin benim biliyorsun :)
doğru söylüyorsun kullanım keyfi coil bile olsa aynı keyfi konforu vermez bencede ama arabadan inince görsel olarakta diğeri daha keyifli bence.. :icon_tup:
yükseltme konusuna gelince önceki sayfadaki resim gibi bişey olsa sende ; kanka olsak akşam bana gelsen o arabayla güvenliğe tanımıyorum derim valla :D
(not:espri anlayışına inandığım için yazdım sorun olmaz sanırım)
Eline sağlık.
Difüzör çok güzel olmuş. Eksik duruyordu zaten, tamam olmuş.
Jant için de değişiklik olmuş, iyi olur, kışın böyle denersin. İstediğin zaman da sökersin zaten. Acaba diyorum şöyle gunmetal falan nasıl olurdu?
Maşallah, böyle daha agresif durmuş bence.
Allah kazasız, belasız sürmeyi nasip etsin :)
maşallah mini buluşmada da ben buradayım diyen bir araçtı, son makyajlamalar da üzerinde şık durmuş :)
bu arada maksat öncesi sonrası diye denemek ise benim 1.8t var ama bilmiyorum işine yarar mı :)
maşallah kazasız belasız.
hayırlısı olsun tekırdag mısınız aracı aldıgın yer tekırdag mı?
Arac satildi yaklasik 1 sene once,araci tekirdagdan almistim
hayırlısı olsun
dayımda otomatik vitesi vardı,o bile otomatik olmasına rağmen çok keyifliydi.manuel olanını düşünemiyorum bile :) maşallah Allah kaza bela vermesin,güzel günlerde kullanın.