maşallah harika![]()
Hayırlı uğurlu olsun kardeşimmmm,kazasız belasız binmek nasip olsun.Satcağın zaman haberim olsun benim foresterı babama bırakıp hemen alabilirim![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
kazasız belasız sürüşler![]()
Hayırlı olsun clioyu sattığım sırada çok niyetlenmiştim bu araca ama malesef üzerine nakit bulamamıştım.Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah
manuel ve XT.. XT olsun otomatik olsun en azından temiz olsun moduna geçmiş durumdayken ortalığı karıştırdın sen abi![]()
Hayırlı olsun bu arada ne çok forester XT fanatiği varmış ya forumda
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Tesekkur ederim gercekten imkansiz manuel xt bulmak ama keyfide buna degecek duzeyde ins herkese istedigi gibi araclar nasip olur kazasiz belasiz bineriz
emre hayirli olsun, cok arayan var iyi bulmussun. ben bile ikinci mt foresterin pesindeyim. bu arabayida gecen sene aramis gorusmustum ama tekirdaga git gel gozumde buyumustu sana nasip olmus kazasiz belasiz kullan. benim bildigim 4 tane mt foz var 3 u ankarada su an. sende, bende birde hasan baskara abimizde.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Abi cok tesekkur ederim eksik olma,nasipte ne varsa o oluyo gercekten benim niyetim baska bi aracaydi ama sartlar bi anda degisti ve kendimi tekirdagda buluverdim.Allah herkesin gonlune gore versin...
olm senin balını yiğim ben nasıl buldun bunu böyle
knka 10bin kere maşllh alınabilincek en mükemmel forester'ı almışsın daha yok yani
şimdi buna hemen bi td04 turbo ve komple egzos'u çakıp yazılım yaptırıyorsun paşa paşa biniyorsun
modlamayla ilgili hertürlü yardımcı olacakm sana knka![]()
Aracınızı güle güle kullanın gerçekten güzel. Bu ara bir yükseliş var foresterlarda. Bu XT lerinde moturu sağlam anladığım kadarı ile.
Forester konularına bakıyorum hep herkes illamanuel bakıyor gibiOtomatik şanzımanlarda sıkıntı mı var yoksa aracı yükleme planın dolayı mı manuel bakılıyor, yani otomatik vitesin dezavantajları nelerdir?
Birde arka amortisörden bir sorun var galiba orjinal amortisör seti yerine komple coilover bulunamıyor mu forester için. Arka amortisörler çok mu kolay bozuluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)